22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Nicuşor Bancu, operat cu succes la Bucureşti

Fotbal – Nicuşor Bancu, operat cu succes la Bucureşti

Nicuşor Bancu a părăsit terenul urlând de dureri, sub privirile îngrozite ale jucătorilor de pe teren
Nicuşor Bancu a părăsit terenul urlând de dureri, sub privirile îngrozite ale jucătorilor de pe teren

Mijlocaşul echipei CS Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu, a fost operat astăzi, la Bucureşti, după accidentarea gravă suferită, ieri seară, în meciul cu FC Viitorul, în urma căreia s-a ales cu o fractură de tibie și peroneu la piciorul stâng. „Fotbalistul CS Universităţii Craiova se simte bine după intervenţia chirurgicală din această după-amiază. După accidentarea groaznică suferită aseară, Nicuşor Bancu a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. În cursul zilei de azi el a trecut printr-o operaţie complexă. Intervenţia chirurgicală a durat două ore şi a fost, potrivit medicilor, un real succes”, se menţionează pe site-ul oficial al grupării din Bănie.
Mijlocaşul Nicuşor Bancu (22 de ani) a suferit o fractură gravă la piciorul stâng, după ce a fost faultat din spate de fundaşul echipei FC Viitorul, Alin Şeroni, în minutul 96 al partidei de ieri, contând pentru optimile de finală ale Cupei României. Fotbalistul de la FC Viitorul a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de pe teren în urma acestei intervenţii.
CS Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a dispus în optimi, pe teren propriu, de FC Viitorul cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri. Golurile partidei au fost marcate de Băluţă ’54 şi Mateiu ‘112, respectiv Ţâru ’90+2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS