14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Meciul Pandurii - Chiajna a fost reprogramat de LPF

Fotbal – Meciul Pandurii – Chiajna a fost reprogramat de LPF

Pandurii vor juca mai devreme cu Chiajna
Pandurii vor juca mai devreme cu Chiajna

Meciul Pandurii Târgu Jiu – Concordia Chiajna, din cadrul etapei a 13-a a Ligii I, se va disputa, marţi, de la ora 17.00, LPF luând decizia de reprogramare a partidei la solicitarea celor două cluburi. „Partida Pandurii Târgu Jiu – Concordia Chiajna, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I se va disputa marţi, 4 noiembrie, cu începere de la ora 17.00. Meciul va fi transmis în direct de Look TV. Schimbarea orei de începere a fost operată de Liga Profesionistă cu acordul partenerului media, la cererea celor două cluburi”, se menţionează pe site-ul oficial al LPF.
Conform programării iniţiale, meciul de la Târgu Jiu trebuia să se dispute, marţi, de la ora 18.30.
Clubul Pandurii a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a solicitat devansarea partidei cu Concordia Chiajna la cererea suporterilor care doresc să poată urmări şi meciul de baschet masculin Energia Târgu Jiu – Tartu Rock (Estonia), programat în aceeaşi zi, de la ora 19.00.
„Modificarea de program vine ca urmare a dorinţei şi interesului fanilor gorjeni de a urmări şi partida de baschet din aceeaşi zi din cupele europene, competiţia EuroChallenge, dintre Energia Târgu Jiu şi Tartu Rock (Estonia), partidă programată la 4 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Meciul cu Concordia Chiajna (n.r. – reprogramat la ora 17.00) se va încheia astfel înainte de ora 19.00, iar fanii gorjeni au timp suficient să fie prezenţi în tribune şi la debutul în cupele europene al Energiei Târgu Jiu”, se precizează pe site-ul clubului gorjean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS