17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii nu s-au ales cu nimic după meciul cu Dinamo

Pandurii nu s-au ales cu nimic după meciul cu Dinamo

Mihai Roman a reuşit "dubla" în "Groapă", dar punctele au ajuns în contul lui Dinamo
Mihai Roman a reuşit „dubla” în „Groapă”, dar punctele au ajuns în contul lui Dinamo

 

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă ieri seară, scor 2-3, în Capitală, de Dinamo Bucureşti, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a din Liga I. Golurile gorjenilor au fost marcate de Mihai Roman, atacantul craiovean punctând în minutele 8 şi 50, iar replica alb-roşilor a venit de la Marius Alexe (’5), Rotariu (’61) şi Bilinski (’90+2).

Dinamo: T. Marc – Fai, Durimel (’55, Bilinski), Cordoş, Grecu – Bărboianu, Boubacar – C. Matei, V. Lazăr (’78, Gavrilă), S. Filip (’59, Rotariu) – Alexe. Antrenor: Flavius Stoican.

Pandurii: Gliwa – Pleaşcă, Erico, Elton, Momcilovic – Anton, Nistor, Shalaj (’75, Buleică) – Iorga (’78, Nicoară), Matulevicius (’36, Predescu), Roman. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Fai (2), Rotariu, Cosmin Matei / Mihai Roman (2), Erico da Silva.

Cartonaşe roşii: Fai ’90+3 / Mihai Roman ’90.

Au arbitrat: Cătălin Popa – Vladimir Urzică, Marius Nicoară; Cătălin Buşi.

Observatori: Nicolae Marodin, Romulus Chihaia.

 

Grigoraş a răbufnit

 

Antrenorul oltenilor, Petre Grigoraş, consideră că înfrângerea cu Dinamo este injustă după aspectul jocului. „Mai mulţi jucători erau cu lacrimi în ochi după meci. Considerăm că meritam mai mult. A fost un meci dramatic, cu cinci goluri. Puteau să se mai înscrie şi altele, dar iarăşi noi am fost ghinionişti şi am primit gol în ultimul minut. Asta e viaţa, trebuie să trecem şi peste asta! Au fost destule meciuri în care am fost peste adversari, dar tot noi ne întoarcem acasă fără puncte. Nu cred că merităm locul din clasament, azi meritam măcar un egal, dar n-a fost să fie. Îmi pare foarte rău pentru băieţi, au dat totul, au luptat”, a declarat tehnicianul pandurilor la Look TV.

Petre Grigoraş a vorbit şi despre deciziile controversate ale arbitrilor, care au vizat echipa sa. „Am întrebat de ce a fost penalti, iar răspunsul lor (al arbitrilor – n.r.) a fost unul foarte clar. Mi s-a spus: ’Aţi condus de două ori’ sau ’De ce nu aţi dat încă un gol, că aţi avut destule ocazii?’. E comic, dar nu pot să comentez mai mult, deja am stat patru etape şi am plătit 10.000 de lei după meciul cu Astra! Mai bine tac, până la urmă risc să-mi pierd şi postul dacă deschid gura! Orice se poate întâmpla când eşti pe un loc retrogradabil. Băieţii joacă din ce în ce mai bine, dar victoriile nu apar şi din alte motive”, a punctat Petre Grigoraş.

 

Stoican, bucuros

 

De partea cealaltă, antrenorul „câinilor”, Flavius Stoican, şi-a lăudat jucătorii la finalul partidei cu Pandurii. „Am reuşit o victorie pe final, una muncită şi pe deplin meritată. S-au întâlnit două echipe care joacă fotbal, care creează faze spectaculoase. Am întâlnit un adversar foarte bun, au o plăcere în a construi faze de atac, au jucători foarte buni, dar nici noi nu am fost mai prejos. Am avut multe situaţii clare de a înscrie, construite cu determinare, alergătură şi atitudine. E o victorie foarte mare, care ne dă încredere pentru cele două meciuri care urmează. Oamenii care au fost la stadion au avut ce vedea, mai puţin cei patru suporteri care ne huiduie şi îi critică mereu pe jucători. Au văzut un spectacol şi două echipe care şi-au dorit victoria”, a declarat Stoican.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS