10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLuați-le punctele!

Luați-le punctele!

Alexandru Mateiu (albastru) s-a „încălzit“ în amicalul cu CS Vişina Nouă, iar astăzi ar putea juca împotriva fostei sale echipe
Alexandru Mateiu (albastru) s-a „încălzit“ în amicalul cu CS Vişina Nouă, iar astăzi ar putea juca împotriva fostei sale echipe

CS Universitatea Craiova se află în fața unui test de maturitate, elevii lui Sorin Cârțu și Emil Săndoi urmând să întâlnească astăzi, de la ora 21.00 (Look TV), pe FC Brașov și să demonstreze că semieșecul cu Concordia Chiajna a fost un accident și că își continuă ascensiunea. Alb-albaștrii au plecat încă de miercuri la prânz spre Ardeal, au înnoptat la Sinaia, iar ieri după-amiază au efectuat ultimul antrenament de dinaintea jocului pe stadionul „Metrom“ din Brașov. La ședința cu „retușurile“ au luat parte 20 de jucători, fiind vorba despre Bălgrădean, Brac, Achim, Frăsinescu, Acka, Avrămia, Vătăjelu, Velcovici, Bancu, Băluță, Madson, Brandan, Târnăcop, Mateiu, Varga, Pleșan, Ferfelea, Bawab, Rocha și Curelea. La „vatră“ au rămas Straton, Dănănae, Sin, Herghelegiu și Vaskis, ei urmând să evolueze la echipa a doua, în derbiul Ligii a IV-a, cu Viitorul Cârcea, programat sâmbătă, la ora 12.00, în incinta Complexului Sportiv „Ion Oblemenco“.
Revenind la disputa cu „Steagul roșu“, managerul general al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, a afirmat că se așteaptă la o partidă frumoasă și fructuoasă. „Nu va fi o partidă ușoară, asta să fie clar. Brașovul e greu de învins acasă, a demonstrat că formează un grup bun și, dacă ne uităm la lotul lor, observăm că au jucători valoroși, cu multă experiență, și mă refer la Strătilă, Cătălin Munteanu, Ștefan Grigorie și alții. Asta nu înseamnă că noi pornim cu șansa a doua, avem și noi jucători care pot face diferența într-un meci, sunt bine pregătiți și vrem să obținem maximum posibil. Nu pot spune acum dacă ar fi bun un rezultat de egalitate, ci după joc, în funcție de cum se desfășoară ostilitățile din teren, dar ne dorim victoria și băieții vor face tot ce se poate să o obțină“, a spus Felix Grigore, pentru GdS.

Geolgău și Negrilă, optimiști

Doi dintre jucătorii Craiovei Maxima, Gheorghiță Geolgău și Nicolae Negrilă, s-au arătat încrezători în privința obținerii celui mai bun rezultat la Brașov, considerând că revenirea lui Brandan va aduce plusul necesar în jocul echipei CS Universitatea Craiova.
„În mod normal, nu avem cum să pierdem. I-am văzut pe brașoveni de trei, patru ori la lucru și nu m-au speriat. Au crescut și ei de la meci la meci, dar ca valori individuale și ca echipă suntem peste ei. Revine și Brandan, este și Mateiu în lot, Madson este și el pregătit, deci avem forță la mijlocul terenului, iar cu Bawab și Curelea în față, cred că vom fi liniștiți. În general, mă feresc să dau pronosticuri, dar cred că vom obține o victorie frumoasă“, a declarat Geolgău.
„Putem obține un rezultat bun, pentru că echipa este în creștere. Sper să nu mai ratăm atât de mult ca până acum, să fim mai eficienți în faza de finalizare. Dacă vom fi mai atenți, sunt convins că lucrurile vor sta așa cum ne dorim, mai ales că revine și Brandan, care este un jucător foarte bun, poate evolua pe mai multe posturi. Eu sunt convins că nu vom pierde la Brașov și că vom ieși în curând din zona retrogradării“, a declarat „Negoro“, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS