24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Daniele Prade: Mutu nu va juca nici la FC Pune City, nici la Fiorentina

Fotbal – Daniele Prade: Mutu nu va juca nici la FC Pune City, nici la Fiorentina

Adrian Mutu a greșit plecând de la Petrolul
Adrian Mutu a greșit plecând de la Petrolul

Directorul clubului Fiorentina, Daniele Prade, a declarat că atacantul Adrian Mutu nu va juca la echipa indiană FC Pune City din cauza unor „probleme birocratice”, adăugând că nu s-a pus problema ca românul să revină la gruparea italiană, informează football-italia.net, citat de Mediafax. „Pe Mutu l-am luat pentru Pune City, dar nu s-a pus niciodată problema să revină la Fiorentina. Au fost nişte probleme birocratice şi totul s-a prăbuşit”, a spus Prade, despre jucătorul care a evoluat cinci sezoane la gruparea „viola”.
Fiorentina are un parteneriat cu gruparea din liga profesionistă indiană FC Pune City, deţinând un procent din acest club. Mutu, 35 de ani, şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie pentru a semna pe un sezon cu echipa indiană, care participă la prima ediţie de campionat profesionist din această ţară.
Potrivit Times of India, FIFA a respins, la finalul săptămânii, transferul lui Mutu de la Petrolul Ploieşti la FC Pune City.
„Mutu s-a aflat sub contract cu clubul Petrolul Ploieşti mult timp după ce perioada de transferuri s-a încheiat, la 31 august. Cererea de transfer trebuia aplicată înainte ca perioada de transferuri să se încheie. Numai jucătorii care şi-au reziliat contractul de comun acord cu clubul înaintea expirării perioadei de transferuri sunt eligibili pentru un nou contract”, a anunţat o sursă din cadrul FIFA, conform publicaţiei indiene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS