16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGata de un nou asalt

Gata de un nou asalt

Târnăcop (la minge) şi colegii săi trebuie să găsească drumul spre o nouă victorie
Târnăcop (la minge) şi colegii săi trebuie să găsească drumul spre o nouă victorie

CS Universitatea Craiova a traversat o perioadă excelentă de când a schimbat staff-ul tehnic, iar rezultatele bune obținute au reaprins speranța publicului că va avea parte de un fotbal de calitate. Egalul cu Dinamo a venit ca un bonus după victoriile cu Oțelul Galați, Universitatea Cluj și ASA Târgu Mureș, iar maniera cu care alb-albaștrii au câștigat amicalul cu Pandurii de săptămâna trecută a demonstrat că sunt capabili de multe lucruri frumoase. Așteptările sunt mari de acum, iar antrenorul Emil Săndoi îndeamnă la prudență, pentru că se teme ca elevii săi să nu dezamăgească din cauza euforiei, avertizându-i totodată și pe fani de faptul că adversara de duminică, de la ora 16.00 (Look TV), de pe „Ion Oblemenco“, mai exact Concordia Chiajna, nu este o echipă de mâna a doua.
„Am avut o perioadă bună, venim după o întrerupere în care am avut posibilitatea să mai facem un ministagiu de pregătire la Herculane, de câteva zile, în care am susținut și o partidă amicală cu Pandurii și pe care am și reușit să o câștigăm. Pot să spun că am fost mulțumiți de evoluția tuturor jucătorilor din acest amical și că jocul nostru a fost în creștere față de partidele precedente. În rest, venim după un rezultat de egalitate obținut la Dinamo, a fost un rezultat bun, un punct muncit și meritat. Urmează un joc deosebit de dificil și de important, cum de altfel au fost și vor fi toate până la finalul campionatului, dar la ce ne-am propus noi, avem neapărat nevoie de victorie. Suntem conștienți că nu va fi un joc ușor, chiar dacă Chiajna are doar nouă puncte, pentru că vine după două rezultate pozitive. Așteptăm și un public cât mai numeros la stadion“, a spus Emil Săndoi, care a admis că sunt destule probleme medicale în cadrul echipei, dar nu grave, și că lotul va fi stabilit sâmbătă.
„Nu trebuie să ne considerăm, înainte de vreun meci, în postură de favoriți. Nu ne interesează aspectele astea. Ne interesează să urcăm în clasament pas cu pas. Nu știm exact până unde vom putea să o facem, dar ne-am propus să nu mai coborâm mai jos de poziția pe care o avem în prezent“, a punctat antrenorul Craiovei.

Bălgrădean, optimist

La rândul său, portarul Cristi Bălgrădean a afirmat că este convins că partida cu Concordia Chiajna va fi foarte dificilă, dar că este optimist în privința destinației celor trei puncte puse în joc. „Cu siguranță ne va aștepta un joc foarte greu. Cred că Chiajna va veni să se apere, dar noi sperăm să contabilizăm toate cele trei puncte. Nu pot să garantez, dar sper din tot sufletul să nu iau gol cât mai multe meciuri. Sunt mai nebun de felul meu. Am știut pe ce mă bazez când am afirmat că putem prinde un loc de cupă europeană și o spun și acum, pentru că știu ce colegi am lângă mine“, a spus „Pufi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS