8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii sunt gata de un nou succes

Podărenii sunt gata de un nou succes

Victoria din etapa trecută, 2-1 cu Concordia II Chiajna, le-a ridicat moralul elevilor lui Ionel Luță, dar pentru ACS Podari urmează un nou joc „tare“, un derbi al suferinței am putea spune, întrucât astăzi, de la ora 15.00, vor evolua la Ploiești, contra „satelitului“ Astrei, ultima clasată, partida contând pentru etapa a 8-a din Liga a III-a, seria 3.
„Pentru noi, fiecare joc este greu, dar trebuie să mergem și să câștigăm, pentru că avem mare nevoie de puncte. Am spart gheața sâmbăta trecută, acum avem nevoie de continuitate, altfel n-am făcut nimic. Nu am văzut echipa adversă la lucru, însă important este să jucăm noi ce trebuie, să ne preocupe mai mult jocul nostru decât cel al adversarilor. Sper să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în meciurile trecute, când am pierdut punct sau puncte, și atunci nu avem cum să nu câștigăm meciul ăsta de la Ploiești. Este într-adevăr un derbi al suferinței, dar pentru noi nu contează că jucăm cu prima sau ultima clasată. Sunt jocuri grele oricum și trebuie să ne implicăm și să câștigăm. Avem ceva probleme de lot, dar nu le mai enumăr. Cei care suntem trebuie să intrăm hotărâți și să jucăm doar cu gândul la victorie. E bine că nu mai avem nici un jucător suspendat, pentru că problemele de sănătate mai pot fi remediate, ca să spun așa, până la ora jocului“, a declarat antrenorul podărenilor, Ionel Luță, pentru GdS.
Partida Astra II – ACS Podari va fi arbitrată de Gheorghe Alin Olaru (Vâlcea), ajutat de Constantin Cosmin Bădeanu (Moreni) și Ionuţ Cătălin Duţu (Târgovişte), observatori fiind delegați Adrian Ion (Piteşti), respectiv Constantin Badea (Târgovişte).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS