14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CS Universitatea Craiova a demarat proiectul „Vino şi tu la fotbal!”

Fotbal – CS Universitatea Craiova a demarat proiectul „Vino şi tu la fotbal!”

Dumitru Barbu s-a asigurat că toți copii au primit materiale cu însemnele CS Universității Craiova
Dumitru Barbu s-a asigurat că toți copii au primit materiale cu însemnele CS Universității Craiova

CS Universitatea Craiova a anunțat astăzi că a demarat proiectul „Vino și tu la fotbal!”, acesta adresându-se copiilor din clasele pregătitoare, I și a II-a din instituțiile de învățământ din Bănie. Prima acțiune s-a desfășurat la Colegiile Naţionale „Fraţii Buzeşti“, „Elena Cuza“ și „Carol I“, dar şi Şcolii Gimnaziale „Sf. Dumitru”.
„La începutul acestei săptămâni, CS Universitatea Craiova a demarat campania „Vino şi tu la fotbal”. Proiectul este focusat pe copiii din clasele pregătitoare, I şi a II-a din instituţiile de învăţământ craiovene. În prima etapă vor fi vizate 26 de şcoli, urmând ca în etapa a doua să fie cuprinse celelalte şcoli din Craiova. Acţiunea este supervizată de conf. univ. dr. Dumitru Barbu, coordonatorul grupelor mici de la Centrul de copii şi juniori.
Peste 1.300 de copii de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti“, Colegiul Naţional „Elena Cuza“, Colegiul Naţional „Carol I“ şi Şcoala Gimnazială Sf. Dumitru au primit orare personalizate cu însemnele clubului nostru şi au fost informaţi despre ceea ce înseamnă iniţierea în fotbal şi istoria Universităţii Craiova. Mâine, oficialii craioveni vor fi prezenţi la Şcoala Gimnazială „Alexandru Macedonski“ şi Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul“, din cartierul Craioviţa”, se arată într-un comunicat postat pe csuc.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS