12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Raţ: Suporterii echipei naţionale să ne încurajeze pe noi, nu să strige împotriva ungurilor

Fotbal – Raţ: Suporterii echipei naţionale să ne încurajeze pe noi, nu să strige împotriva ungurilor

Căpitanul echipei naţionale, Răzvan Raţ, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că suporterii trebuie să îi încurajeze pe jucătorii primei reprezentative şi „nu să strige împotriva ungurilor” pentru că există riscul ca România să fie sancţionată cu suspendarea terenului propriu.

„E foarte important ca România să joace cu suporteri la meciurile următoare. Fiecare suporter care va fi mâine în tribune trebuie să înţeleagă că atunci când vor fi scandări care nu sunt normale sau care nu ar trebui să existe pe un teren de fotbal atunci ne facem rău singuri. Şi nu cred că avem nevoie de astfel de lucruri. Cei din tribune trebuie doar să ne încurajeze pe noi, nu să strige împotriva ungurilor şi să fim în pericol de a fi sancţionaţi”, a spus Raţ, citat de Mediafax.
El a explicat că indiferent de rivalitatea dintre cele două ţări până la urmă este doar un meci de fotbal. „Până la urmă nu este decât un meci de fotbal. Indiferent de rivalitatea dintre cele două ţări trebuie să ne rezumăm la un meci de fotbal care să joace numai în teren, nu în tribune, nu cu bătăi prin Centrul Vechi sau mai ştiu eu ce”, a menţionat căpitanul României.
Răzvan Raţ a adăugat că din punctul său de vedere partida de sâmbătă este una ca oricare alta. „Pentru mine nu ştiu dacă are vreo legătură faptul că numele adversarului de mâine este Ungaria. Practic eu voi trăi la aceeaşi intensitate ca şi meciul cu Irlanda sau cu Finlanda. Are mai puţină importanţă faptul că între cele două ţări există o anumită rivalitate, ca să nu zic mai mult. Pentru mine este un meci normal pe care trebuie să îl câştigăm indiferent de numele adversarului”, a afirmat fundaşul.
Prima reprezentativă a României întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00 (TVR), pe Arena Naţională, selecţionata Ungariei, într-o partidă contând pentru Grupa F a preliminariilor Euro-2016.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS