6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași și-a propus victoria la Turceni

CSO Filiași și-a propus victoria la Turceni

Florin Spânu spune că CSO Filiaşi nu are voie să piardă la Turceni
Florin Spânu spune că CSO Filiaşi nu are voie să piardă la Turceni

Formația CSO Filiași întâlnește astăzi, de la ora 15.00, în deplasare, pe Știința Turceni, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a din Liga a III-a, seria 4. Directorul sportiv al grupării doljene, Florin Spânu, a afirmat că elevii lui Gigi Ciurea nu au decât varianta victoriei, recunoscând că există un obiectiv impus de conducere pentru următoarele două jocuri, câștigarea celor șase puncte, în caz contrar urmând să se treacă la sancțiuni.
„Din păcate, avem destule probleme de lot. Îl avem pe Nicușor Neacșu suspendat pentru cumul de cartonașe galbene și mai sunt probleme medicale la Crețu, Dragoș Ștoiu și Robert Vulpe, dar sperăm să recuperăm o parte din ei până la începutul jocului. Am văzut echipa adversă la lucru, am jucat un amical cu ei la începutul pregătirilor, dar de atunci s-au schimbat multe și nu știm mai nimic despre ei. Avem un singur obiectiv mâine (astăzi – n.r.): victoria. Dacă nu câștigăm, o să apară probleme, pentru că deja intrăm în zona «mlăștinoasă» a clasamentului, pentru că Turceniul face cinci puncte, noi rămânem cu șase, iar echipele din prima jumătate a clasamentului se îndepărtează de noi. Ca să fiu sincer, conducerea ne-a fixat un obiectiv pentru aceste două meciuri care urmează, mâine cu Turceniul în deplasare și după acasă, cu Ineu. Trebuie să obținem maximum de puncte, în caz contrar se va trece la sancțiuni și nu este exclus să apară modificări la nivel de staff tehnic“, a spus oficialul formației CSO Filiași, pentru GdS.

La biserică, mai târziu

Formația lui Gigi Ciurea a fost foarte ghinionistă în ultimele partide, încasând goluri în minutele de prelungiri. Întrebat dacă s-a apelat în această săptămână la forțele divine pentru a ieși din impas, Florin Spânu a afirmat că are încă încredere că jucătorii săi vor rezolva problema prin fotbal, punctând că de acum înainte va exista și sprijinul președintelui Marian Pătrașcu, reîntors la echipă. „Nu, nu am apelat la forțele divine ca să nu mai primim gol pe final de meci. Mai încercăm și etapa asta cu fotbalul, să vedem ce se întâmplă. Oricum, dacă eram un pic mai concentrați pe final de meciuri, cu cele șase puncte pierdute, două cu Minerul Mehedinți, două cu Motru și două cu UTA, eram pe locul doi, cu 12 puncte, la două distanță de Național Sebiș. Priveam lucrurile din alte perspectivă, dar realitatea e cu totul alta. Oricum, vom avea un atu în plus de acum înainte, pentru că președintele clubului, Marian Pătrașcu, s-a întors la echipă în această săptămână. Contează pentru băieți acest lucru, iar eu sunt bucuros, pentru că ne-am înțeles foarte bine și atâta timp cât a fost lângă mine rezultatele au fost pozitive“, a punctat Florin Spânu.
Partida Știința Turceni – CSO Filiași va fi arbitrată de Călin Lazăr (Mediaş), ajutat de Ioan Duma (Mediaş) și de Maria Simona Sima (Vâlcea), observatori fiind desemnați Ioan Filip (Slatina), respectiv Gheorghe Croitoru (Severin).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS