16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBox - Bute a început cantonamentul din Filipine

Box – Bute a început cantonamentul din Filipine

Bute trage tare la antrenamentele din Filipe
Bute trage tare la antrenamentele din Filipe

Boxerul român Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, a început cantonamentul în Filipine, în vederea meciului cu argentinianul Roberto Bolonti, din luna decembrie, informează Agerpres. „Prima zi în cantonamentul din Filipine la General Santos City, cartierul general al lui Manny Pacquiao”, a scris pugilistul român într-o rețea de socializare, postând și o fotografie în care apare lovind sacul de box.
„Mister KO” s-a pregătit câteva zile la Wild Card Boxing Club, din Hollywood (California), care aparține noului său antrenor, Freddie Roach, tehnician care îl pregătește și pe filipinezul Manny Pacquiao.
Lucian Bute (34 ani), care are 31 de victorii la profesioniști (24 prin KO) și 2 înfrângeri, va boxa cu Bolonti (35 ani) pe 6 decembrie, la Bell Centre din Montreal, într-un meci la categoria semigrea.
Pacquiao (35 ani), campion mondial de box la 8 categorii diferite, va lupta pe 22 noiembrie cu americanul Chris Algieri pentru titlul mondial WBO la categoria welter.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS