16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeînvinși în "Groapă"

Neînvinși în „Groapă”

CS Universitatea Craiova a remizat duminică seară, scor 1-1, chiar în fieful lui Dinamo Bucureşti, în etapa a 10-a a Ligii 1. Alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 24, când Steliano Filip de la gazde și-a trimis balonul în propria poartă, în urma unei reluări defectuoase a lui Bawab. În minutul 51, Acka l-a faultat în careu pe Alexe, iar Cristi Balaj a indicat punctul cu var. Bilinski a transformat fără emoţii lovitura de pedeapsă şi scorul a devenit 1-1. Trupa lui Cârţu a reuşit până la urmă să păstreze rezultatul de pe tabelă obţinând astfel un punct preţios.
La încheierea partidei, unul dintre tehnicienii Craiovei, Sorin Cîrţu, a afirmat că este un rezultat tonifiant pentru psihicul echipei.
„Până la urmă, rezultatul ne mulţumeşte. Suntem în deficit de puncte, aşa că pentru noi contează să scoatem ceva din fiecare meci. 1-1 cu Dinamo la Bucureşti este un rezultat care te tonifică psihic, îţi dă putere pentru meciurile care vor urma. Să acumulăm 10 puncte în patru etape este super-bine, dacă lucrurile ar sta la fel şi în următoarele patru etape ar fi perfect“.
Mulţumit s-a declarat şi antrenorul Emil Săndoi.
„Seria de invincibilitate continuă. În două cuvinte: suntem mulţumiţi. În momentul în care aveam două puncte şi eram pe ultimul loc ne gândeam cu teamă la ce o să urmeze. De atunci au fost trei victorii şi acest egal, la Bucureşti, cu Dinamo. Sunt rezultate bune. În fiecare partidă ne-am propus să scoatem punct sau puncte. Şi astăzi am obţinut ceva. Este meritul jucătorilor, care au arătat dorinţă. Au muncit, au luptat pentru fiecare minge şi au obţinut, în final, un rezultat pozitiv“.

CS Universitatea a urcat pe locul al 9-ea în clasament după egalul de la Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS