12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş, dezamăgit după meciul cu U Cluj

Grigoraş, dezamăgit după meciul cu U Cluj

Grigoraș s-a arătat nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi
Grigoraș s-a arătat nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi

Deşi au afişat un aer optimist înainte de plecarea în Ardeal, motivul fiind victoria zdrobitoare cu Oţelul Galaţi, echipa Pandurii Târgu Jiu nu a reuşit să confirme în disputa de sâmbătă seară cu Universitatea Cluj. „Şepcile roşii“ s-au impus lejer pe „Cluj Arena“, scor 2-0, graţie reuşitelor lui Cristocea (‘42) şi Kovacs (‘81).
Universitatea Cluj: Veselovosky – Ciupe, Ninu, Skvorc, Muşat – Nuno Viveiros (‘75, Ceppelini), Lungu, Cristocea (‘80, Kovacs), Bucşa, Achim (‘46, Paulinho) – Gravenberch. Antrenor: George Ogăraru.
Pandurii Târgu Jiu: Stanca – Pleaşcă, Erico, Elton, Momcilovici – Buleică (‘46, Mevlja), Anton (‘73, Predescu), Nistor, Nicoară (‘46, Shalaj) – Roman, Matulevicius. Antrenor: Petre Grigoraş.
Cartonaşe galbene: Achim ‘39, Bucşa ‘45, Cristocea ‘55, Ceppelini ‘85 / Shalaj ‘57.
Au arbitrat: Istvan Kovacs – Mircea Grigoriu, Bogdan Gheorghe; Florin Miron.
Observatori: Florin Hîncu, Dan Potocianu.

„Atitudinea a lăsat de dorit“

Fără antrenorul principal Petre Grigoraş pe bancă, acesta fiind suspendat patru runde de Comisia de Disciplină pentru comentariile făcute la adresa arbitrului Robert Dumitru la meciul cu Astra, de la Giurgiu, gorjenii au fost conduşi de pe margine de „secundul“ Marian Dinu. La finalul confruntării de la Cluj, acesta s-a arătat deranjat de atitudinea elevilor săi de pe teren, punctând că parcă nu şi-au dorit să câştige. „Diferenţa a fost făcută doar de atitudine. A lăsat de dorit. Ne-am creat ocazii bune, dar am fost absenţi la atitudine şi angajament. Nu am avut decât un cartonaş galben, iar asta arată cât
ne-am dorit victoria“, a declarat Marian Dinu, la Look TV. „Nu linia roşie ne sperie, ci jocul. Ne pune pe gânduri şi trebuie să rezolvăm această problemă cât mai repede. În acest meci, evoluţia a fost mult sub aşteptări“, a mai spus Dinu.
La conferinţa de presă, antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, a arătat şi el cu degetul spre elevii săi. „Este un meci cu un rezultat la care nu ne-am aşteptat, pentru că am venit cu gânduri mari, dar se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la Cluj. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu, Universitatea venea după o serie de trei meciuri fără victorie în campionat, dar am pregătit jocul de aşa natură încât să nu oferim spaţii foarte mari echipei gazdă, să încercăm ca, odată cu trecerea timpului, să punem presiune pe jocul lor, dar atitudinea noastră se pare că a lăsat de dorit“, a declarat Petre Grigoraş.

Pârvulescu, nostalgic

Fostul conducător al echipei Pandurii şi actual director sportiv al Universităţii Cluj, Eugen Pârvulescu, a afirmat că „şepcile roşii“ aveau mare nevoie de acest succes, devenind totodată nostalgic când a vorbit despre gruparea gorjeană. „Aveam nevoie de această victorie, pentru că puteam pierde contactul cu zona de mijloc a clasamentului. Pentru mine a fost o întâlnire emoţionantă cu jucătorii de la Pandurii. Pe mulţi i-am adus eu acolo. M-am salutat şi cu oficialii de la Pandurii. Viaţa merge mai departe“, a spus Pârvulescu, la Dolce Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS