14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbiul de la Han, tranșat de Juniorii CS Universitatea

Derbiul de la Han, tranșat de Juniorii CS Universitatea

Fotbalul juvenil ne-a propus ieri un duel foarte interesant. La stadionul de la „Hanul Doctorului“ s-au întâlnit juniorii A și B ai Școlii de Fotbal „Gică Popescu“ și cei ai formaţiei CS Universitatea Craiova.
La republicanii A, CS Universitatea s-a impus cu 2-0, grație golurilor marcate de Dan Buzărnescu și Robert Petre. CSU a irosit și o lovitură de pedeapsă prin Angelo Iuga. Jocul a fost foarte animat, cu multe ocazii la ambele porți, cu o ușoară dominare a oaspeților. La finalul partidei, antrenorul „ab-albaștrilor”, Daniel Mogoșanu a afirmat că echipa sa a fost net superioară adversarei, dar nu s-a declarat în totalitate mulțumit de joc.
La juniori B, cele trei puncte au poposit tot în contul celor de la CS Universitatea Craiova, care s-au impus cu 2-1, deși erau conduși la pauza cu 1-0 de cei de la Școala Gică Popescu. Antrenorul Nelu Petrişor spune că s-au aflat faţă în faţă cele mai bune echipe din Serie.
Managerul Școlii de fotbal „Gică Popescu“ recunoaşte că echipele de la Gică Popescu au fost slăbite valoric în vara acestui an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS