10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAlb-albaștrii au făcut scor cu CSO Filiași

Alb-albaștrii au făcut scor cu CSO Filiași

Alexandru Mateiu
Alexandru Mateiu

CS Universitatea Craiova a susținut ieri după-amiază, pe terenul „Petre Deselnicu“, un joc amical în compania divizionarei C CSO Filiași, partidă în care antrenorii Sorin Cârțu și Emil Săndoi au utilizat jucători care au evoluat mai puțin în ultimul timp și „speranțe“ de la echipa a doua a clubului. Alb-albaștrii și-au adjudecat victoria cu scorul de 8-0, grație reușitelor semnate de Herghelegiu (14, 62), Ivan (30, 60), Cârstea (40, 70, 90) și Sin (72).
CS Universitatea Craiova: Brac – Dănănae, Dicu, Avrămia, Velcovici – Sin, Cârstea, Ferfelea, Varga – Ivan, Herghelegiu. Au mai intrat: Mateiu, Gângioveanu, Marcu, Georgescu, Farcaș, Gârbiță, Nicolae, Stancu.
CSO Filiași: Lascu – Ianâcu, Celea, Lupu, Neacșu – Dumitrașcu, Ștoiu, Crețu, Pais – Bălă, Buciuman. Au mai intrat: Dragomir, D. Popescu – Vulpe, Obeanu, Crușoveanu, Vălu, Răducanu, Fruntelată, Hrelea, Cârjan, Pârvuică.

A revenit Mateiu

Acesta a fost primul joc în care a evoluat și mijlocașul Alexandru Mateiu de la accidentarea suferită la genunchiul stâng în prima etapă, cu Pandurii Târgu Jiu. „Sunt fericit, nu m-a durut deloc. Urmează să mă pregătesc, să mai joc unu-două meciuri amicale şi să revin în forţă în Liga I. La început mi-a fost puţin teamă, dar, după am văzut că totul e în regulă, spre sfârşitul meciului am început chiar să driblez. Dacă pot să fac şi asta înseamnă că este totul bine“, a spus Mateiu. „Cu Dinamo mi-aş dori să joc, să facem fericită toată Craiova. Sper să prind lotul. Şi dacă intru zece minute îmi voi face datoria sută la sută. Dar cu Chiajna voi fi sută la sută. Parcursul băieţilor de până acum a fost foarte bun, patru victorii. Şi victoriile din amicale sunt importante, îţi dau moral“, a completat Alexandru Mateiu.
„A fost un antrenament reuşit prin joc, contra unei echipe bunicele de divizia C. Am căutat să evolueze băieţii care nu au prins primul 11. Mă bucură revenirea lui Mateiu printre noi şi considerăm că va fi o soluţie pentru meciurile următoare. Am căutat să vedem şi valoarea unor copii din pepiniera proprie. A fost un scor bun, de moral. Nu am luat gol, fapt care este la fel de important pentru aceşti tineri. Ivan a fost tot timpul o soluţie pentru prima echipă, dar ne dorim să-şi îmbunătăţească jocul, iar pentru asta e nevoie de multă muncă şi dăruire“, a declarat antrenorul secund, Adrian Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS