5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljHandbal: SCM Craiova a câștigat meciul cu CSM București la „masa verde”!

Handbal: SCM Craiova a câștigat meciul cu CSM București la „masa verde”!

IMG_8677

 

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a câștigat cu 10-0, la „masa verde”, meciul cu CSM București din etapa a patra din Liga Națională. Decizia a fost anunțată în urmă cu câteva minute, după ședința Comisiei de Apel.

În urmă cu două săptămâni, Comisia de Disciplină a FRH a omologat rezultatul din teren al partidei CSM Bucureşti – SCM Craiova, 28-16, chiar şi după ce antrenorii echipei bucureştene nu au avut ecusoanele şi au stat în tribună.

În urma deciziei de astăzi, CSM București a primit și un punct penalizare.

„Nu ni s-a comunicat încă nici o decizie, aşteptăm comunicatul oficial şi, în funcţie de acest lucru, vom vedea ce e de făcut în continuare”, a declarat directorul general al echipei bucureştene, Constantin Căliman, pentru ProSport.

Povestea ecusoanelor

La finalul meciului disputat pe 14 septembrie 2014 la București, echipa SCM Craiova a contestat faptul că CSM București nu a avut nici un antrenor pe bancă în timpul jocului. Mette Klit şi Adrian Vasile au fost opriţi să stea pe banca tehnică pentru că n-au avut la dispoziţie ecusoanele FRH. SCM Craiova şi-a susţinut cauza invocând Art. 2.2 din regulamentul de desfăşurare, în care se precizează că la competiţiile oficiale din Liga Naţională, prezenţa pe bancă a unui antrenor cu contract este obligatorie.

 

Revenim cu amănunte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS