5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFotbal - CS Universitatea Craiova s-a calificat în optimile Cupei României (UPDATE)

Fotbal – CS Universitatea Craiova s-a calificat în optimile Cupei României (UPDATE)

Formația CS Universitatea Craiova și-a confirmat statutul de favorită în partida disputată astăzi, în Banat, contra divizionarei secunde FC Caransebeș, câștigând cu 2-1 confruntarea din șaisprezecimile Cupei României. Gruparea alb-albastră a deschis scorul în minutul 20, grație unui autogol, șutul-centrare al lui Viorel Ferfelea l-a lovit pe fundașul gazdelor, Goșa, și balonul a intrat în poartă. „Gugulanii” au restabilit egalitatea la doar patru minute, prin Sabin Lupu, fotbalistul originar din Fratoștița (Dolj) finalizând o acțiune în viteză. Alb-albaștrii au intrat din nou în avantaj în minutul 70, Ferfelea înscriind cu un șut din marginea careului mare.

FC Caransebeş: Coca – Lupu, Manea, Barbu, Goşa, Făiniş (46, Săulescu), Negoescu (64, Gafiţa), Artean, Ologu (71, Centea), Buşu, Suru. Antrenor: Sorin Bălu.
CS Universitatea: Straton – Dănănae, Acka, Frăsinescu, Velcovici – Băluţă, Madson (73, Pleşan), Ferfelea, Varga (64, Bancu) – Herghelegiu, Ivan (55, Nuno Rocha). Antrenori: Sorin Cârţu, Săndoi Emil.
Cartonașe galbene: Coca, Lupu (2) / Băluţă.
Cartonaș roșu: Lupu 67.
Au arbitrat: Marian Balaci – Marius Bălan, Doru Lucaciu; Andrei Ţiţii.
Observator: Nicolae Marodin.

 

Săndoi: Meritam să câștigăm

 

Antrenorul grupării din Bănie, Emil Săndoi, a afirmat că nu a fost un meci prea reușit, dar a punctat că a fost o victorie meritată. „Nu a fost un meci ușor. Am făcut unele greșeli, mai ales individuale, dar și formula de echipă care a fost astăzi a fost diferită. Cei care au intrat nu au prea jucat împreună și s-a simțit acest lucru, pentru că nu a existat o omogenitate în cadrul grupului. Până la urmă rămâne o calificare în optimi, exact ceea ce ne propusesem. Meritam să câștigăm fără probleme. Este adevărat, am avut ceva emoții la final de joc, puteam fi egalați, dar obiectivul nostru era să trecem mai departe în Cupă, să folosim jucători care au evoluat mai puțin, și a fost atins”, a spus Săndoi, pentru GdS. „Ferfelea a reușit să înscrie, iar per ansamblu e foarte bine că a apărut la finalizare, pentru că și el avea nevoie de o deblocare psihică, pentru că nu a trecut printr-o perioadă prea bună în ultimul timp. Atât timp cât reușești să-ți treci numele pe lista marcatorilor e totul ok”, a completat tehnicianul craiovean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS