11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPandurii au eliminat Șoimii

Pandurii au eliminat Șoimii

http://www.youtube.com/watch?v=drwJvmCYvpM

Pandurii Târgu Jiu s-a impus, aseară, cu scorul de 2-1 pe terenul echipei Şomii Pâncota într-un meci contând pentru 16-imile Cupei României. Golurile gorjenilor au fost marcate de Mevlia în minutul 22 şi Cornel Predescu în minutul 85. Pentru gazde, a punctat Flavius Băd în minutul 31.

Petre Grigoraș, s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut la Pâncota, nu și de evoluția jucătorilor săi. El a acuzat faptul că FRF a programat meciul la nici 48 de ore distanță între meciul de campionat, de la Giurgiu, și cel din Cupă.

„Este o victorie obținută cu greu și, recunosc, cu puțină șansă. Asta nu înseamnă însă, că ne-am mișcat noi rău, dar am întâlnit aici niște condiții de joc foarte grele. Un teren foarte, foarte moale, denivelat, care a avut darul de a echilibra din start forțele. Mă bucur că până la urmă e totuși o victorie care ne asigură calificarea în faza următoare a competiției. Să sperăm că atunci nu vom mai avea aceeași programare, să jucăm în campionat și apoi la 48 de ore în Cupă. Și acum am vrut să respectăm competiția, e bine că totul s-a încheiat cu bine.”, a declarat Grigoraş.

Pandurii va juca următorul meci luni, de la ora 18.30, pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS