16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljEmil Săndoi vrea victoria la Cluj

Emil Săndoi vrea victoria la Cluj

http://www.youtube.com/watch?v=NbvQ2S1p8sY

CS Universitatea Craiova a susținut vineri o conferință de presă în care antrenorul Emil Săndoi și mijlocașul brazilian Madson au prefațat partida cu Universitatea Cluj, programată luni, în Ardeal, de la ora 21.00 (Look TV), și au vorbit despre starea de spirit și de forma lotului de jucători.
„Toate jocurile sunt cât se poate de importante pentru noi. Știm că ne așteaptă o deplasare grea, Universitatea Cluj cred că a demonstrat și în campionatul trecut că are valoare, dar și la ei a fost o schimbare de antrenori, a venit George Ogăraru și a plecat Mihai Teja. Eu am fost impresionat și de evoluția lor cu Mihai Teja la timonă. George Ogăraru a jucat și el în Olanda și probabil că vine cu concepții noi, încearcă să imprime un anumit stil de joc echipei. Din punctul ăsta de vedere vă dați seama că suntem pe un «teren» pe care nu îl cunoaștem foarte bine deocamdată, pentru că odată cu schimbarea antrenorului pot să mai apară și modificări în echipă, de așezare, de sistem, dar sperăm să ne adaptăm și bineînțeles că ne-am dori să nu ne întoarcem cu tolba goală. Ar fi nemaipoment să obținem trei puncte“, a spus Săndoi, felicitându-și din nou elevii pentru modul în care au obținut succesul cu Oțelul. „E foarte greu să câștigi în zece oameni, mai ales când nu ești o echipă pe val. Merită felicitări cu toții, pentru că au respectat întocmai ceea ce le-am cerut noi la cabine. Dacă au reușit să câștige în acest fel, eu cred că pot obține victoria în orice partidă în 11 contra 11“, a punctat tehnicianul craiovean.

Curelea ar putea rata meciul din Ardeal

Emil Săndoi a admis că sunt ceva probleme medicale în ceea ce-l privește pe căpitanul din ultimele jocuri, atacantul Costin Curelea, și că ar putea debuta iordanianul Thaer Bawab. „La Curelea ar fi vorba de o contractură musculară, o miozită de efort, pentru că și programul a fost mai încărcat în această perioadă, deoarece noi am vrut să aducem cam toți jucătorii la același nivel fizic. Nu știm dacă vom putea conta pe el pentru jocul de la Cluj. Este posibil să apară Bawab în primul unsprezece, este un jucător care poate să facă dificerența. Singura problemă este cea de integrare în colectiv, pentru că din punct de vedere fizic a recuperat neașteptat de repede. Oricum, va trebui să ne hotărâm după antrenamentul de mâine (sâmbătă – n.r.) asupra lotului, pentru că urmează o săptămână dificilă pentru noi, joc la Cluj, apoi la Caransebeș și după cu ASA Târgu Mureș. Asta înseamnă meciuri luni, joi și duminică. Trebuie să fim atenți cum vom doza efortul jucătorilor în aceste șase zile, în care cred că sunt mai importante cele două partide campionat decât cel de Cupă“, a spus Săndoi.

Madson se simte bine la Craiova

Brazilianul Madson a mărturisit că vrea să marcheze un gol cel puțin la fel de frumos și la Cluj, unde a făcut-o și anul trecut, pe când evolua la FC Vaslui, punctând totodată că îi place orașul Craiova. „Antrenorul mi-a spus înainte de meci că am un șut bun și trebuie să încerc poarta. Mi-a dat multă încredere, am șutat și, spre fericirea tuturor, am marcat. Sper să o fac și împotriva Universității Cluj. Noi suntem conștienți că avem nevoie de rezultate și nu mergem acolo doar ca să jucăm, ci să câștigăm sau să facem un egal. Ca oraș este mult mai frumos Craiova decât Vasluiul. În privința echipei, diferența este că Vasluiul avea ceva jucători cu experiență în Liga I, dar sper ca și aici să grupul să capete experiență și să facem o treabă bună“, a spus Madson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS