3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-au încins spiritele la Craiova

S-au încins spiritele la Craiova

\n

Situaţia din clasament şi umilinţa prin care a trecut CS Universitatea Craiova în meciul cu Astra Giurgiu au „aprins“ Bănia, mai ales că Jerry Gane repetă întruna că nu pleacă de bună voie, ci doar silit de conducere. Ieri-dimineaţă, la Cupa „Ion Oblemenco“, au curs glumele ironice la adresa alb-albaştrilor. „Ia uite ce autocar frumos avem, păcat că nu transportă fotbalişti“ sau „Pe Jerry nu-l ia ameţeala când se uită în jos la clasament?“ ori „Au pierdut greu cu Astra, Jerry a avut iarăşi ghinion“, au fost doar câteva dintre săgeţile trimise de fani către reprezentanţii CSU.
Discuţiile au luat amploare pe parcurs, existând contre şi între reprezentanţii Craiovei Maxima. La apariţia lui Silviu Lung, Nae Tilihoi a răbufnit: „Avem patru portari şi două puncte. Irimia parcă a scăpat «săpunul» cu Astra, ceilalţi doi au gafat ca începătorii şi ei. Ce încredere să avem în portari dacă ne curăţă la fiecare meci? Să-l vedem şi pe Bălgrădean ăsta, de a apărat pe la Lupeni şi la care a renunţat Dinamo. Noi l-am luat de bun, îl punem la slăbit şi îl prezentăm ca pe o vedetă“. „Au greşit, este adevărat, dar acum trebuie să le luăm gâtul? De ce nu aduci tu alţii mai buni?“, a replicat Silviu Lung, apoi s-a îndepărtat rapid ca să pună punct disputei, mai ales că toţi părinţii îşi îndreptaseră privirile spre ei. „Ce selecţie bună am făcut noi în această vară… O parte din jucătorii pe care i-a adus Felix sunt de Copăceni, nu de Craiova, şi asta o spune clasamentul, nu eu“, a „tunat“ Tilihoi, temperat de Nae Ungureanu.

Pavel Badea ar face curăţenie la CSU

Nici Pavel Badea, cel care a iniţiat proiectul CSU Craiova, nu a fost prea blând cu Jerry Gane şi compania, punctând că el ar schimba totul dacă ar mai fi preşedinte, post pe care l-a refuzat de două ori în acest an. „Îmi doresc foarte mult să ieşim din impasul în care ne aflăm. Este nevoie ca în perioada următoare să fie gestionat foarte bine fiecare moment al pregătirii. Cred că toţi cei care iubesc fotbalul din Oltenia suferă atunci când echipa noastră nu reuşeşte să câştige sau nu face un joc bun. Cred că suferă şi jucătorii. Sunt fotbalişti profesionişti şi au obligaţia să dea tot ce-i mai bun pe teren. Nu mă aşteptam să fim pe ultimul loc, dar aşa se întâmplă când clubul este condus de oameni care privesc la televizor şi au impresia că învaţă de acolo. Eu mă uit de 25 de ani la televizor şi spun că nu e deloc aşa. În momentul actual nu vreau să revin, dar îmi doresc ca proiectul să meargă, să se reuşească să se pună echipa pe picioare şi să dea satisfacţie celor care vin la stadion. Noi, cei din Craiova, ne dorim să avem o echipă puternică şi aceasta trebuie să ne reprezinte cu onoare. Dacă aş fi acum preşedinte, aş face schimbări mari, la toate nivelurile. În momentul actual, ceea ce se întâmplă nu face bine fotbalului craiovean“, a afirmat Pavel Badea, criticând astfel modul în care a manageriat Felix Grigore echipa în ultima perioadă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS