7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor victoria la Mediaş

Pandurii vor victoria la Mediaş

Pandurii Târgu Jiu întâlneşte astăzi, de la ora 18.30 (Look TV), în deplasare, pe Gaz Metan Mediaş, în prima partidă a etapei a şasea din Liga I. Disperaţi de situaţia în care se regăsesc în clasament, elevii lui Petre Grigoraş promit că vor face tot ce le stă în putere ca să câştige în Ardeal pentru a ieşi din criză.
„Atmosfera nu este foarte bună, dar după jocul cu Viitorul am mai prins curaj şi ne-a dat încredere pentru meciul de la Mediaş. Eu cred că suntem în ascensiune şi putem câştiga acest meci cu Mediaş dacă vom fi concentraţi. Cred că o dată cu meciul cu Gaz Metan or să înceapă şi victoriile. Am câştigat ultimele jocuri cu Mediaşiul şi eu cred că avem o echipă mai bună decât a lor“, a declarat mijlocaşul craiovean Alin Buleică, pentru site-ul oficial al clubului gorjean.
„Ne dorim cu toţii o victorie la Mediaş. Sperăm să confirmăm forma pe care am avut-o în ultimul meci. Dacă vom reuşi să avem aceeaşi atitudine şi vom fi mai atenţi în faţa porţii, cred că ne vom întoarce de la Mediaş cu un rezultat bun“, a spus mijlocaşul Mihai Răduţ.

Grigoraş nu se teme pentru postul său

Antrenorul formaţiei Pandurii, Petre Grigoraş, ştie că „averea“ de trei puncte din clasament nu poate satisface pretenţiile conducerii, dar a spus că nu a primit vreun ultimatum pentru jocul de la Mediaş.
„Nu am discutat cu nimeni despre demitere. Orice decizie vor lua e normal să o ia după un început greu şi eu o voi respecta. Momentan, nu m-am gândit la lucrul acesta şi nici nu mă gândesc. Atunci când va fi de cuviinţă să ia atitudine şi să stabilească un anumit număr de puncte pentru un anumit număr de etape, atunci voi anunţa acest lucru. Aşteptăm reacţia celor care investesc aici, pentru că e normal ca după cinci etape şi rezultatele pe care le avem, să fie şi astfel de discuţii. Deocamdată, nu ştiu nimic, dar voi respecta întru totul propunerea lor. Până atunci îmi văd de treabă cu acest colectiv în care am încredere. Sper să ne întoarcem cu un rezultat bun de la Mediaş“, a spus Petre Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS