8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMihai Roman: Trebuie să ieşim din impas

Mihai Roman: Trebuie să ieşim din impas

Pandurii Târgu Jiu va întâlni mâine, de la ora 18.30 (Look Plus), pe stadionul „Municipal – Tudor Vladimirescu“, pe FC Viitorul, într-o partidă contând pentru etapa a cincea din Liga I. Pentru trupa lui Petre Grigoraş poate fi un meci de relansare şi asta pentru că adversarii, care au aceeaşi „avere“ în clasament, se confruntă cu o problemă în plus: antrenorul Bogdan Stelea a demisionat, iar jocul a fost pregătit de secunzi.
Atacantul echipei Pandurii, craioveanul Mihai Roman, îşi dorește enorm să marcheze şi să pună punct perioadei nefaste.
„Este un meci foarte important şi sper ca sâmbătă să începem redresarea. Îmi pare rău că nu am câştigat încă, dar nu trebuie să disperăm. Pentru noi contează punctele puse în joc, nu care este rezultatul final. Am pregătit această partidă la victorie şi vrem să creştem de la meci la meci. Mă aştept ca toţi suporterii să fie alături de noi şi sperăm să le facem o bucurie sâmbătă şi să câştigăm. Viitorul este o echipă tânără, în formare, nu foarte omogenă şi aţi văzut şi dumneavoastră că ei nu au mereu acelaşi unsprezece, sunt arţăgoşi, dar noi trebuie să ne facem jocul nostru şi la sfârşit să ne bucurăm. Avem încredere în noi, suntem o familie şi vom lupta împreună cu staff-ul tehnic ca să ne îndeplinim ţelul. Eu îmi doresc să înscriu la fiecare meci, dar ar fi şi mai bine ca sâmbătă să marchez şi să contribui la victorie. Trebuie să ieşim din impas“, a declarat Mihai Roman, pentru site-ul oficial al grupării gorjene.

Paul Anton: Avem nevoie de victorie

Mijlocaşul Paul Anton s-a arătat şi el optimist în privinţa destinaţiei celor trei puncte puse în jocul cu Viitorul, recunoscând că echipa Pandurii are probleme mari cu moralul. „Nu avem un moral foarte bun, însă sperăm să trecem peste. Este un moment foarte greu şi avem nevoie de victorie. Domnul Grigoraş ne-a atras atenţia asupra greşelilor pe care le-am făcut în meciul cu Steaua, sperăm să nu le repetăm. Cu Viitorul va fi un meci foarte dificil, pentru că şi ei sunt într-o situaţie similară. Şi în sezonul trecut am avut meciuri foarte grele cu ei. În situaţia în care ne aflăm nu pot afirma că suntem favoriţi, dar sper, pentru că jucăm şi acasă, să obţinem primele trei puncte“, a spus „închizătorul“ gorjenilor. „Recunosc că ne este ruşine când ne uităm în clasament, dar nu avem ce să facem, trebuie să mergem înainte. Într-adevăr, suntem pe locul 17, au trecut patru meciuri, iar dacă nu ne revenim cât mai repede, etapele trec, echipele celelalte adună puncte, şi vom fi nevoiţi să luăm în calcul şi o luptă la retrogradare“, a completat Paul Anton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS