13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Gane: Putem mai mult!

Fotbal – Gane: Putem mai mult!

Jerry Gane, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, și jucătorul Cosmin Frăsinescu au vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă despre meciul de mâine, din deplasare, cu Gaz Metan Mediaș (ora 18.30).

Tehnicianul craiovean a punctat că echipa trebuie să joace cu mai multă agresivitate pentru a câștiga toate cele trei puncte puse în joc: ”Încă căutăm victoria, e clar că trebuie să dăm mai mult. Faptul că nu am câștigat nu trebuie să ne dea un ton de pesimism, din contră. Nu mai putem lua nimic din ce a trecut, trebuie să ne axăm pe meciurile următoare. Întâlnim o echipă cu experiență, care a avut un început bun, dar atunci când vrei trei puncte trebuie să ai mai multă agresivitate. Mediașul e o echipă masivă, puternică. Suntem aproape de cele trei puncte, așa cum am fost cu Viitorul și Târgu Jiu. Putem mai mult, dar începutul ezitant, în ceea ce privește jocul, nu punctele, ne-a costat. La nivel de implicare și atitudine sunt mulțumit de jucători, dar unii pot da mai mult.  Mi-am asumat riscul de a juca ofensiv, dar are și lacune, pentru că adversarul își creează ocazii”.
Fundașul Cosmin Frăsinescu își dorește toate punctele din confruntarea cu fosta sa echipă, Gaz Metan Mediaș: ”Întâlnim o echipă care joacă bine pe teren propriu, nu au presiunea rezultatelor. Noi trebuie să mergem acolo cu un plus de încredere. Nu am avut nici noroc până acum, dar vrem să luăm cele trei puncte”.

Probleme de lot

La CSU sunt ceva probleme de lot. Mateiu este în perioada de refacere, iar după meciul cu Viitorul, de vinerea trecută, au apărut și alte probleme: Acka este nerefăcut după o lovitură la gambă, Bancu a primit și el o lovitură la călcâi, iar Achim are dureri de spate și nu s-a pregătit toată săptămâna.
În ceea ce privește ultima achiziție,  Pablo Brandan, antrenorul a punctat că argentianul este în lot, nu este sută la sută refăcut, dar că trebuie să joace și el câteva minute pe meci, pentru a câștiga încredere. În lotul de 18 jucători pentru partida din Ardeal nu va fi Andrei Ivan, care a jucat aseară la naționala de tineret a României, contra Italiei.

Întrebat dacă nu-și simte postul amenințat, după ce spectatorii i-au strigat ”demisia” pe finalul meciului cu Viitorul, Gane a spus că se concentrează la meciuri: ”Presiune va fi oricând. E ceva normal în lumea fotbalului, dar trebuie să fii puternic. Eu îmi fac treaba. Și în liga a doua s-au schimbat antrenori la Craiova. Imediat când se pierde meciul se văd doar lucrurile rele. Trebuie făcută o analiză de unde am plecat în Liga I, cu ce jucători, plafonul salarial și adversarii pe care i-am întâlnit. Și jucătorii mi-au zis că simt presiunea aici, spre deosebire de echipele unde au mai fost”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS