22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNăstăsie și Cioablă nu se tem de CSU

Năstăsie și Cioablă nu se tem de CSU

Adversara de astăzi a formației CS Universitatea Craiova, Viitorul Constanța, are în componența sa trei jucători craioveni, Ionuț Năstăsie, Alexandru Cioablă și Alexandru Mitriță. Primii doi au crescut la Școala de Fotbal „Gică Popescu“, iar ultimul a fost inițiat în tainele fotbalului la Gaz Metan CFR Craiova, actuala CFR Romgaz Craiova, el neputând evolua astăzi pe „Ion Oblemenco“ după ce a văzut cartonașul roșu în runda trecută.
„Este un meci special pentru mine, pentru că joc împotriva echipei orașului meu, iar în tribune vor fi prezenți părinții și prietenii mei. Sunt jucător profesionist, încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren și sper să câștig acest meci. Tata (Nicu Năstăsie, fost fotbalist al Craiovei – n.r.) va ține cu mine în acest meci, sunt convins de asta. În afară de Școala de Fotbal «Gică Popescu» nu am jucat la o altă echipă a Craiovei, pentru că nu am avut posibilitatea. Mi-ar fi plăcut însă, și în viitor este posibil să se întâmple asta“, a spus Ionuț Năstăsie, pentru GdS.
„M-a dorit CSU în vara asta, dar eu aveam un contract ferm cu Viitorul încă de anul trecut. Pentru mine ar fi al treilea meci în Liga I dacă aș intra pe teren și primul ca adversar al echipei orașului meu. Mi-aș dori să joc și, evident, să câștig, pentru că avem nevoie de puncte“, a comentat Alex Cioablă, pentru GdS.
„Pentru mine va fi mult mai ușor acest meci cu CSU, pentru că voi fi în tribune. Nu vreau să fac pronosticuri“, a glumit Alexandru Mitriță, nepotul fostului mijlocaș al Craiovei, Dumitru Mitriță.
„Alex Mitriță este un jucător pe care eu l-am debutat la Liga a II-a la 17 ani și pe care eu îl cunosc de foarte mult timp. L-am avut elev și la Gaz Metan CFR, și la Severin, și e bine că nu joacă împotriva noastră. Ar mai fi Cioablă și Năstăsie, dar vom fi atenți cu ei. În schimb, îl avem și noi pe Băluță, jucător care a evoluat la Viitorul și pe care l-am repatriat, ca să zic așa“, a comentat Jerry Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS