17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPucă: A pierdut un meci, dar a câștigat experiență

Pucă: A pierdut un meci, dar a câștigat experiență

Cătălin Oprea și Răzvan Radu, sportivii care au reprezentat clubul Power Gym Craiova în gala de lupte în cușcă „Bătaie ca-n Las Vegas“, desfășurată luni la Mamaia, în aer liber, au pierdut meciurile disputate. Cătălin a luptat în limitele categoriei 84 kg și a fost învins de Alex Gavrilă, din Brașov, iar Răzvan Radu a fost învins de constănțeanul Cătălin Cășaru, la categoria 70 kg.
Ambele meciuri s-au încheiat din prima rundă. Analizând la rece prestația lui Cătălin, antrenorul acestuia, Ionuț Pucă, este de părere că sportivul de 17 ani a avut multe de câștigat, dincolo de rezultatul meciului. „Cătălin are acea experiență în plus după cele două meciuri în cușcă, cel de la Craiova și cel de acum, de la Mamaia. Am pierdut un meci și am câștigat ceea ce era necesar, experiența. Spre deosebire de kickboxing, la luptele în cușcă ai nevoie să parcurgi anumite etape, iar Cătălin este foarte tânăr. A avut două ezitări în timpul meciului, iar adversarul a profitat. Cătă a avut de lucrat foarte mult cu greutate, a scăzut de la 93 la 84 de kilograme, mai accelerat în ultimele două zile, ceea ce nu este deloc ușor. Nu oricine se încumetă să lupte în cușcă, este o muncă titanică. După o scurtă pauză, vom relua pregătirea pentru două gale de K1“, a povestit Pucă ieri, pentru GdS.
La rândul său, Cătălin Oprea a recunoscut că s-a văzut lipsa sa de experiență pe partea de sol: „Am pierdut meciul, adversarul m-a prins în ghilotină oricât aș fi încercat să țin lupta în picioare. S-a văzut lipsa mea de experiență pe partea de sol. Mai multă muncă la sol și data viitoare o să ies învingător“, a spus optimist luptătorul.
În cadrul aceleiași gale, severineanca Diana Belbiță a învins-o pe Roxana Dinescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS