11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași, amical cu Viitorul Cârcea

CSO Filiași, amical cu Viitorul Cârcea

Abia revenită din cantonamentul de la Tismana, CSO Filiași va susține astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul de la „Termo“, un joc de verificare în compania formației Viitorul Cârcea.
Directorul sportiv al nou-promovatei în Liga a III-a, Florea Spânu, a afirmat că elevii lui Gigi Ciurea și-au încărcat „bateriile“ în stagiul montan și că de acum înainte vor susține foarte multe partide amicale pentru ca relațiile de joc să se „sudeze“ cât mai bine. „A fost o pregătire excelentă, am avut condiții bune, iar terenul a fost extraordinar. Jucătorii s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Nu am disputat nici un joc amical acolo, pentru că nu au fost echipe în zonă, dar vom susține foarte multe de acum înainte, pe plan local. Mâine (astăzi – n.r.) jucăm cu Cârcea, joi cu Bistrețul, iar sâmbătă întâlnim pe Minerul Mehedinți. Săptămâna viitoare vom mai evolua împotriva celor de la CSU II, apoi sâmbătă, 16 august, la Turceni, cu Știința. Trebuie să punem la punct și relațiile de joc“, a spus Florea Spânu, pentru GdS.
Întrebat dacă lotul va mai suferi modificări, oficialul CSO Filiași a recunoscut că se mai poartă discuții cu unii fotbaliști, dar că ei vor fi achiziționați dacă randamentul echipei în primele partide amicale nu este cel scontat. „Nu a mai venit nimeni între timp, însă mai sunt câțiva fotbaliști cu care suntem în discuții. Așteptăm jocurile astea două, cu Cârcea și Bistrețul, și o să ne hotărâm cine rămâne. Deocamdată avem câțiva jucători cooptați în această vară: Daniel Popescu, Dănuț Stancu, Dragoș Ștoiu, Robert Vulpe, Cosmin Fruntelată, Ionuț Dragomir, și suntem mulțumiți“, a afirmat Florea Spânu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS