17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportÎn sfârșit, se știu achizițiile la baschet!

În sfârșit, se știu achizițiile la baschet!

Clubul SCM Craiova a anunțat vineri numele jucătorilor care au semnat în această vară cu echipa masculină de baschet SCM-U. Este vorba despre Zoran Krstanovic (2.04 m, pivot, a evoluat sezonul trecut la Oberwart Gunner-Austria), Szabolcsz Santa (2.08 m, pivot – a evoluat la Steaua București), Nikola Vucurovic (2.02 m, extremă, component al naționalei Muntenegrului, a evoluat la Teodo Tivat), Uros Velickovic (1,90 m, extremă, a evoluat sezonul trecut la Taifun Sentjur (Slovenia), Kamren Belin ( 2,01 m, extremă, a evoluat la Youngstone Town University, USA), Nikola Otovic (1,85 m, fundaș, naționala B a Serbiei – a evoluat la Sloga Kraljevo (Serbia) și Dragoș Andrei (1,87 m, fundaș naționala României, a evoluat la BC Timișoara). Pentru iubitorii baschetului, informațiile oferite de club cu doar câteva zile înainte de reunire nu mai reprezintă o noutate, deoarece mass-media au anunțat chiar din luna iunie primele transferuri, dar SCM a preferat să dea publicității numele abia acum.
Ceilalți sportivi pe care se vor baza antrenorii Andelko Mandic și Vladimir Vuksanovic au făcut și în sezonul trecut parte din lotul craiovean. Este vorba despre vedeta echipei, Travis Bureau, Marius Ciotlăuș, Andrei Damian. Acestora li se adaugă Cătălin Petrișor, revenit după împrumut.
Reunirea echipei va avea loc luni, dar doi dintre jucătorii nou-veniți, Vucurovic și Otovic, vor lipsi deoarece au fost prezenți cu naționalele Serbiei, respectiv Muntenegrului, la turnee de pregătire în China.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS