24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU e gata de trântă cu Steaua

CSU e gata de trântă cu Steaua

http://www.youtube.com/watch?v=NjNSZIqRIWg

\n

CS Universitatea Craiova și-a luat „botezul“ în Liga I în meciul cu Pandurii, pe teren propriu, iar de acum înainte intră cu adevărat în „focuri“. Alb-albaștrii urmează să întâlnească sâmbătă, de la ora 21.00 (Look TV), în deplasare, pe Steaua București, nimeni alta decât campioana României în execițiu și sunt gata să demonstreze că au valoare și că nu au venit în Capitală în excursie. Duelul este considerat inegal de toate casele de pariuri, care oferă o cotă de 1.45 pentru succesul gazdelor, 3.90 pentru remiză și 6.54 pentru o victorie a Craiovei în Ghencea. Știind că în fotbal sunt contrazise de multe ori calculele hârtiei, oficialii și jucătorii de la CSU sunt convinși că pot obține un rezultat pozitiv în Ghencea, mai ales că se joacă fără spectatori.
„Garantat va fi un meci greu, dar sper să fie un joc cu multe momente frumoase, așa cum s-a întâmplat și cu Pandurii. Cred în echipa mea, într-o evoluție foarte bună și un rezultat pozitiv. Nu vom juca neapărat la fel de ofensiv ca în meciul cu Pandurii. Când va trebui să ne apărăm, o vom face, dar o să și atacăm. Într-un meci nu poți să ai o singură variantă“, a afirmat antrenorul Jerry Gane, care în această săptămână a încercat să „regleze“ jocul elevilor săi și să reducă numărul ocaziilor de poartă nefinalizate cu gol.
Tehnicianul Jerry Gane, care nu consideră că Steaua va fi obosită la ora jocului chiar dacă a mai evoluat la mijlocul săptămânii în Liga Campionilor, remizând, scor 2-2, cu Aktobe, a hotărât după antrenamentul de vineri lotul pentru jocul din Bucureşti. Iată care sunt cei 18 alb-albaștri care vor fi pe foaia de joc la meciul din Ghencea: portari: Bojan Brac, Cătălin Straton; fundași Ovidiu Dănănae, Sebastian Achim, Gabriel Velcovici, Cosmin Frăsinescu, Kay, Stephane Acka, Bogdan Vătăjelu; mijlocași: Santos Madson, Nuno Rocha, Viorel Ferfelea, Nicușor Bancu, Alex Neacşa, Alex Băluţă; atacanți: Costin Curelea, Andrei Herghelegiu și Andrei Ivan.

Jucătorii sunt temperați

Întâlnind campioana, elevii lui Jerry Gane au fost mult mai temperați în privința declarațiilor oferite înainte de meci, dar şi-au păstrat optimismul. „Consider că jocul nostru cu Pandurii a fost bun, dar cu mult prea multe ratări. De data aceasta vreau să avem mai puține ocazii, dar să le fructificăm și să ne întoarcem din Ghencea cu cel puțin un punct. Îmi doresc foarte mult să marchez, dar nu asta e important, ci să facem un joc bun și să mulțumim suporterii noștri. O victorie ar fi fantastică și cu siguranță că vom lupta pentru ea, dar nici nu trebuie să cădem în partea opusă și să visăm cu ochii deschiși, pentru că Steaua este campioana României și este o echipă bună. Ne-am pregătit bine toată săptămâna, acum nu ne rămâne decât să sperăm că eforturile noastre vor fi concretizate cu un rezultat bun. Faptul că meciul se dispută fără spectatori poate fi un avantaj pentru noi, dar personal aș spune că mă motivez mult mai bine atunci când joc cu un public numeros, chiar dacă îmi poate fi ostil“, a declarat decarul formației CS Universitatea Craiova, Viorel Ferfelea, în cadrul emisiunii „Repriza de Sud“, de la Radio Sud și alege TV.

Felix Grigore: Campioana nu va avea un meci ușor cu noi

Directorul executiv al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, a spus vineri, în cadrul unei conferințe de presă în care a fost prezentat un nou sponsor al echipei, că Steaua nu va avea o misiune ușoară cu trupa lui Jerry Gane, chiar dacă este vorba despre o nou promovată. „Mâine (sâmbătă – nr.) în Ghencea va fi un stadion gol, dar o luptă acerbă pe teren. Personal îmi doresc să ne întoarcem cu puncte de acolo. Întâlnim echipa campioană, am văzut-o evoluând în Liga Campionilor, a făcut-o bine, dar nu va avea un meci ușor cu noi“, a spus conducătorul CSU, care a menținut suspansul în privința viitoarei achiziții a echipei, jucător despre care a vorbit și antrenorul Jerry Gane. Felix Grigore a punctat însă că este vorba despre un fotbalist foarte bun, pe placul tuturor suporterilor din Bănie: „Este un jucător care va veni în zilele următoare, o să-l aflați și sunt sigur că o să fiți mulțumiți de această achiziție. Dacă a mai jucat în România? Este o întrebare grea, iar dacă v-aș răspunde ar însemna să știți unde să căutați. Dar este un jucător foarte bun și sunt convins că acest transfer o să mulțumească toți suporterii Craiovei și care o să pună umărul la rezultatele bune ale echipei. Da, este un fotbalist care acoperă mai multe zone în teren. Cred că va fi alături de mine la jocul din Ghencea“.

Liga I

Etapa a 2-a: sâmbătă: Oțelul Galați – Concordia Chiajna (18.30, Look Plus), Steaua – CS Universitatea Craiova (21.00, Look TV); duminică: Petrolul Ploiești – FC Botoșani (17.00, Look Plus), Astra Giurgiu – FC Brașov (19.00, Look Plus), Pandurii Târgu Jiu – CFR Cluj (21.00, Look TV); luni: Gaz Metan Mediaș – CSMS Iași (18.30, Look TV), Universitatea Cluj – Dinamo (21.00, Look TV). Partidele Ceahlăul Piatra Neamț – ASA Târgu Mureș şi Viitorul Constanța – Rapid s-au disputat vineri seară, după închiderea ediţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS