10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTibi Lung îndeamnă la atac

Tibi Lung îndeamnă la atac

Fostul goalkeeper al Craiovei dar și al Stelei, Tibi Lung, a intrat de curând în cadrul clubului CS Universitatea Craiova, în cadrul căruia se ocupă de pregătire portarilor juniori. Cu doar câteva zile înaintea partidei pe care CSU o va juca în Ghencea cu Steaua, Lung îndeamnă la atac şi susţine că doar cu un joc ofensiv din echipa antrenată de Ionel Gane poate lua puncte sâmbătă din Bucureşti.

„Va fi un joc foarte greu, dar cu siguranță că Jerry Gane va pregăti foarte bine meciul, pentru că este minuțios, este atent la fiecare amănunt. Spun asta pentru că am lucrat cu el la CS Turnu Severin și cred că l-am cunoscut destul de bine. Este un avantaj pentru noi că se joacă fără spectatori, pentru că nu va fi aceeași presiune, dar nu ai nici o șansă să scoți un rezultat bun cu Steaua dacă mergi să te aperi. Dacă vrei punct sau puncte în Ghencea, trebuie să ataci. Spun asta pentru că valoarea și calitatea individuală a jucătorilor oricând pot să aibă efect pe tabelă“, a spus Tibi Lung.

Fostul portar spune că se bucură ca a ajuns la CSU pentru că va lucra aici cu oameni deştepţi.

„Am venit și eu la CSU. Voiam să lucrez cu oameni deștepți, muncitori, așa cum am găsit la CSU, și îmi place foarte mult ceea ce fac. Mă voi ocupa de portarii de la echipa a doua, de la juniori A, B și C1, așa îi avem noi. Obiectivul meu este ca acești portari tineri să se dezvolte cum trebuie și cel puțin unul dintre ei să ajungă să apere cel puțin poarta Craiovei, să facă performanță. Suntem în reorganizări acum. Vrem să facem un centru puternic și îmi pare bine că lucrez cu oameni profesioniști, inteligenți, oameni care cunosc fotbal“.

La echipa mare a Craiovei activează şi tatăl lui Tibi, Silviu Lung senior, care se ocupă tot de pregătirea portarilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS