8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKrstanovic, la SCM-U Craiova

Krstanovic, la SCM-U Craiova

http://www.youtube.com/watch?v=9q05PZSuNlg

După plecarea lui Ionuț Drăgușin, oficialii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova au bătut palma cu pivotul sârb Zoran Krstanovic, un jucător de 2,04 metri şi 115 kilograme.

Sârbul a jucat sezonul trecut la o echipă austriacă, iar în 31 de meciuri jucate a avut o medie de 20,2 puncte marcate, 7,6 recuperări, 1,3 pase decisive, respectiv 18,2 la eficiență. În România, Krstanovic a petrecut șase ani la „U“ Mobitelco Cluj, formație cu care a devenit campion în 2011, iar o parte din sezonul 2012-2013 a evoluat la Gaz Metan Mediaș. Publicul craiovean nu are amintiri plăcute legate de pivotul sârb din sferturile de finală ale acelui campionat. La finalul meciului doi al seriei, desfășurat în Polivalentă, Krstanovic și Rade Dzambic au fost protagoniștii unei altercații. După acel incident, atât Krstanovic, cât și Djambic au fost suspendați câteva etape.

Reprezentanții clubului au amânat să anunțe trasferul experimentatului baschetbalist, care a scris istorie la „U“ Mobitelco Cluj în urmă cu câteva sezoane, motivul invocat fiind acela că nu a ajuns încă la ei contractul cu semnătura jucătorului.

Este adevărat, ne-am înțeles cu Krstanovic, am acceptat condițiile lui, dar până nu ne vin hârtiile semnate de el nu anunțăm nimic oficial. Nu vrem să ascundem nimic, trebuie să fim transparenți, dar nici nu vrem să dăm ceva până când nu este sigur“, a explicat Victor Lazarciuc, directorul clubului SCM Craiova.

SCM U Craiova va juca în nou sezon prima dată în Cupa Romaniei, în septembrie, cand va intalni pe teren propriu formaţia Asesoft Ploieşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS