10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKrstanovic, achiziție de marcă în Bănie

Krstanovic, achiziție de marcă în Bănie

După plecarea lui Ionuț Drăgușin, oficialii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova au bătut palma cu pivotul sârb Zoran Krstanovic (foto) care are 32 de ani, 2,04 metri şi 115 kilograme. Reprezentanții clubului au amânat să anunțe trasferul experimentatului baschetbalist, care a scris istorie la „U“ Mobitelco Cluj în urmă cu câteva sezoane, motivul invocat fiind acela că contractul cu semnătura jucătorului nu a ajuns încă la ei. „Este adevărat, ne-am înțeles cu Krstanovic, am acceptat condițiile lui, dar până nu ne vin hârtiile semnate de el nu anunțăm nimic oficial. Nu vrem să ascundem nimic, trebuie să fim transparenți, dar nici nu vrem să dăm ceva până când nu este sigur“, a explicat ieri, pentru GdS, Victor Lazarciuc, directorul SCM.
Mult mai grăbiți și mai interesați să anunțe transferuri la SCM-U sunt jucătorii și chiar impresarii acestora. Așa s-a întâmplat în luna iunie, când americanul Kamren Belin și românul Szabolcs Santa și-au pus pe conturile de pe rețelele de socializare informații care confirmau că s-au transferat la formația olteană.
Tot prin intermediul unei rețele de socializare, suporterii echipei de baschet craiovene, care nu sunt deloc puțini, au aflat de la Marius Toma că vedeta echipei, Travis Bureau, a acceptat să continue în Bănie. Singura informație oficială sosită de la clubul primăriei în pauza competițională, în ceea ce privește echipa masculină de baschet, a fost aceea că s-a ajuns la o înțelegere cu antrenorul Andelko Mandic, care ar urma să revină pe banca tehnică a formației alb-albastre.

Evoluție bună în campionatul Austriei

Revenind la Krstanovic, acesta a jucat sezonul trecut la echipa austriacă Oberwrt Gunnners, în 31 de meciuri având o medie de 20,2 puncte marcate, 7,6 recuperări, 1,3 pase decisive, respectiv 18,2 la eficiență. În România, „Zoki“ a petrecut șase ani la „U“ Mobitelco Cluj, formație cu care a devenit campion în 2011, iar o parte din sezonul 2012-2013 a evoluat la Gaz Metan Mediaș. Publicul craiovean nu are amintiri plăcute legate de pivotul sârb din sferturile de finală ale acelui campionat. La finalul meciului doi al seriei, desfășurat în Polivalentă, Krstanovic și Rade Dzambic au fost protagoniștii unei altercații care s-a lăsat cu pumni. După acel incident, atât Krstanovic, cât și „Turbo“  Rade au fost suspendați câteva etape.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS