9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlex Cioablă a debutat în Liga I

Alex Cioablă a debutat în Liga I

Școala de Fotbal „Gică Popescu“ se poate lăuda cu încă un jucător de-al său care a pășit în prima ligă, fiind vorba de Alexandru Cioablă, fotbalist pe care CS Universitatea Craiova a încercat să-l „repatrieze“ în această vară, dar care a fost prins sub un contract ferm și afacerea a căzut. Atacantul craiovean de 18 ani, pe care „GP“ Craiova l-a cedat în vara anului trecut la Viitorul Constanța, a debutat luni seară în Liga I, într-un meci pe care echipa sa l-a susținut în Moldova, în compania formației CSMS Iași, încheiat nedecis, 0-0. Cioablă a intrat la pauză în locul lui Rusu și a avut o evoluție bună, fiind de câteva ori inițiatorul atacurilor trupei lui Bogdan Stelea.
„A fost frumos, visam de mult timp la primul meu meci din Liga I, iar când am intrat pe teren am fost fericit, simțeam că plutesc. Am avut ceva emoții, dar am reușit să trec repede peste și am încercat să-mi fac jocul. Am muncit mult de când am mers la Constanța, am avut evoluții bune în meciurile din pregătire, am marcat de multe ori, și acum am fost răsplătit de antrenorul Bogdan Stelea. Sper să continui să joc la prima echipă și să nu dezamăgesc“, a declarat Alex Cioablă, pentru GdS. „Am fost sunat de cei de la CSU, dar eu sunt sub contract cu Viitorul acum și nu s-a putut face mutarea. Săptămâna viitoare voi fi adversarul Craiovei, dar pe viitor sper să îmbrac și eu tricoul echipei din orașul meu“, a completat fostul „școlar“ de la „Hanul Doctorului“.

Paul Răducan: Poate ajunge departe

„Vă dați seama că mi s-a umplut inima de bucurie când am văzut că intră pe teren. El a jucat și în Cupa Ligii, cu Botoșaniul, și a făcut-o bine, mă așteptam să-l bage și în campionat. Este un jucător la care eu țin mult și care poate ajunge departe dacă se ține de treabă, iar eu cred că o va face, pentru că este cuminte, muncitor și are niște calități extraordinare. O să-i urmăresc evoluțiile, așa cum le urmăresc și pe ale altor jucători de-ai noștri care evoluează pe prima scenă; pot spune că sunt mulți, iar asta înseamnă că școala noastră și-a atins scopul“, a comentat managerul Școlii de Fotbal „Gică Popescu“, Paul Răducan, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS