8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Moise e pe val

Luptătorul Ionuț Moise, legitimat la CS Universitatea Craiova, a mai câștigat un concurs. Sportivul lui Aurel Cimpoieru s-a impus la categoria 70 de kilograme în cadrul turneului internațional de lupte seniori „Ion Cornianu și Ladislau Simon“, desfășurat weekendul trecut la București.
Dacă Moise a intrat în posesia medaliei de aur, colegul său de club, Mădălin Mânzală, a urcat pe treapta a treia a podiumului la categoria 74 de kilograme în cadrul competiției, care a reunit sportivi din 22 de țări.
După acest turneu s-a alcătuit lotul, care va reprezenta România la Campionatul Mondial din Uzbekistan, iar Moise este un sportiv pe care antrenorii de la lotul național se vor baza. „Moise a arătat și de această dată că este un sportiv valoros. A câștigat în ultima secundă finala, în fața sportivului din Koreea. Acum mai are o lună și jumătate de lucru până la Mondiale. Mă rog să fie ferit de accidentări la competiția din Uzbekistan și să fie în cea mai bună formă“, a declarat Aurel Cimpoieru, antrenorul lui Ionuț Moise atât la club, cât și la lotul național.
În ceea ce privește evoluția lui Mânzală, Cimpoieru a spus că și acesta a avut o evoluție bună, ținând cont că a revenit după o accidentare la gleznă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS