24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași a plecat în cantonament la Tismana

CSO Filiași a plecat în cantonament la Tismana

http://www.youtube.com/watch?v=_0objs4WIrs

Noua reprezentantă a Doljului din Liga a III-a, CSO Filiași, și-a reluat pregătirile la mijlocul lunii iulie, a susținut și un joc amical contra Dunării Bistreț la finele săptămânii trecute, câștigat cu 2-0, iar acum trece la nivelul următor al pregătirii. Gruparea olteană va pleca în această dimineață într-un cantonament centralizat la Tismana, în cele zece zile alocate acestuia urmând să se pună mare accent pe creșterea performanțelor fizice ale jucătorilor. Nu vor lipsi nici elementele tehnico-tactice, antrenorul Gigi Ciurea afirmând că și-ar dori să-și vadă elevii și în două jocuri amicale, conducerea fiind deja în tratative pentru stabilirea unor adversari. „Avem terenul de la Tismana la dispoziție, sperăm să găsim o echipă, două, să susținem și jocuri amicale, dar cel mai important este să ne pregătim foarte bine din punct de vedere fizic. Avem condiții foarte bune de lucru la Tismana și vrem să profităm, să punctăm la toate capitolele și să abordăm primul meci din Liga a III-a cu o victorie și, bineînțeles, să avem un parcurs bun. Amicale vom mai susține cu siguranță pe plan local, când ne întoarcem din cantonament“, a declarat Gigi Ciurea, pentru GdS.

Lotul mai poate suferi modificări

Antrenorul echipei CSO Filiași, Gigi Ciurea, a „convocat“ 20 de fotbalişti pentru stagiul de pregătire de la Tismana, dar a afirmat că lotul nu este „bătut în cuie“ și că până la începerea campionatului din Liga a III-a mai pot apărea jucători, „însă numai dacă sunt peste ce avem în lot ca valoare“. Deocamdată nu pot să vorbesc de lot. Plecăm cu jucătorii pe care îi avem la dispoziție și mai pot apărea și alții pe parcurs. Noi am făcut o selecție aici când am început pregătirea, dar foarte puțini m-au convins că pot să joace la nivelul Ligii a III-a. Siguri că suntem dispuși să discutăm cu orice jucător de valoare, care vrea și poate să ne ajute“, a spus fostul jucător al Universității Craiova.
Iată fotbaliștii pe care îi are la dispoziție Gigi Ciurea în cantonamentul de la Tismana: Victor Lascu, Ionuț Dragormir, Daniel Popescu, Aurel Lupu, Dănuț Stancu, Robert Vulpe, Daniel Ianâcu, Laurențiu Pais, Ioan Crețu, Fabian Crușoveanu, George Hrelea, Ștoiu Dragoș, Adrian Dumitrașcu, Georgian Borneci, Octavian Cârjan, Alin Bălă, Alin Pârvuică, Răzvan Răducanu, Ciprian Vălu, Cosmin Fruntelată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS