10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMurgan: Merge bine treaba la Podari

Murgan: Merge bine treaba la Podari

Căpitanul formației ACS Podari, Mădălin Murgan, a declarat că pregătirea decurge foarte bine și că este convins că echipa va arăta foarte bine la începutul noii ediții de campionat a Ligii a III-a.
„Merge bine treaba la Podari, de luni am început și noi în forță, pentru că săptămâna trecută a fost așa, de acomodare, ne-am pregătit în perspectiva jocului de Cupă. Acum am intrat în pregătire normal și totul e OK, au venit câțiva jucători noi, unii au semnat, alții încă nu au făcut-o, și eu zic că o să avem un lot bun. Mai este mult de muncă, urmează și un cantonament în Serbia, dar noi suntem obișnuiți și nu ne facem probleme. Important este ca la startul campionatului să fim în formă maximă și să abordăm jocurile la victorie. Anul trecut a fost de acomodare cu Liga a III-a, în sezonul viitor nu vom mai avea probleme privind menținerea“, a declarat Mădălin Murgan, pentru GdS.
ACS Podari va susține astăzi, de la ora 18.00, pe teren propriu, un joc amical în compania formației AS Milcov, câștigătoarea Cupei României a județului Olt, grupare care s-a luptat și pentru promovarea în Liga a III-a. Acesta este al doilea test susținut de trupa lui Victor Naicu în această vară, în primul înregistrând o victorie, scor 2-0, contra Dunării Bistreț.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS