10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBriceag își va prelungi contractul cu CSM Vâlcea

Briceag își va prelungi contractul cu CSM Vâlcea

Deși unele publicații on-line au titrat ieri că Marius Briceag a ajuns la un acord cu CS Universitatea Craiova, fundașul stânga de 22 de ani a afirmat că nu a primit nici o propunere din partea formației din Bănie și că își va prelungi contractul cu divizionara secundă CSM Vâlcea. „Eu nu știu nimic despre vreo ofertă din partea CSU. Nu am discutat cu nimeni de la Craiova, sunt la Vâlcea, mai am contract cu CSM încă un an și zilele astea o să-mi prelungesc înțelegerea. Cu Dinamo am discutat, dar nu a fost nimic concret, însă de Craiova nici vorbă“, a spus fotbalistul vâlcean, pentru GdS.
Întrebat de noul sezon, Marius Briceag a afirmat că se așteaptă la o concurență serioasă din partea bănățenilor de la ACS Poli Timișoara în privința promovării, dar că este încrezător. „Va fi un campionat greu, mai ales că promovează doar o echipă. Dacă luăm în calcul că mai e și Timișoara cu noi în serie și că are un buget foarte mare, e clar că nu ne va fi ușor. Noi ne vom juca șansa până la capăt și cred că o să promovăm. Avem un lot destul de bun acum și am înțeles că o să mai vină și alți jucători valoroși săptămâna asta sau până o să plecăm în cantonament“, a punctat Marius Briceag.

Au fost discuții doar la nivel de conducere

La rândul său, președintele clubului din Zăvoi, Bogdan Medrea, a admis că au fost discuții la nivel de conducere în privința lui Marius Briceag. „Ne-au sunat cei de la Craiova să ne întrebe dacă suntem dispuşi să îl transferăm pe Briceag și am răspuns că oricare jucător este de vânzare pentru un preţ corect. Deocamdată, însă, Craiova nu ne-a făcut nici o ofertă concretă. Eu cred că Marius va continua la noi“, a spus Bogdan Medrea, pentru liga2.ro.
Directorul executiv al CSU Craiova, Felix Grigore, a afirmat, pentru GdS, că Marius Briceag este un jucător interesant, dar că nu poate veni în momentul de față în Bănie. „Briceag este un jucător bun, de care noi am întrebat, dar nu se pune problema să-l aducem acum“, a spus Felix Grigore, lămurind și ideea cooptării lui Srgian Luchin, de la Botev Plovdiv: „Are un contract cu bulgarii, care sigur că nu vor renunța la el ușor, pentru că, din câte știu, i-au plătit 700.000 de euro lui Dinamo. E foarte greu de adus Luchin, care este un fotbalist valoros, pe care ni l-am dori“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS