12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportWeekend plin pentru juniorii de la CSU

Weekend plin pentru juniorii de la CSU

http://www.youtube.com/watch?v=8-r9uObGqkw

Sfârşitul de săptămână a fost unul plin pentru juniorii A și B ai clubului CS Universitatea Craiova. Aceştia au disputat jocuri de verificare în urma cărora tehnicienii și conducătorii centrului de copii și-au făcut o idee despre fotbaliştii noi. De dimineață, pe stadionul „Electroputere“ din Valea Roșie s-au întâlnit o parte dintre juniorii A ai clubului, antrenați de Daniel Mogoșanu, și republicanii B, pregătiți de Nelu Petrișor. Câștig de cauză au avut cei mari, cu scorul de 3-2. Pentru trupa lui Mogoşanu au marcat Gheorghiu și Tănase, iar a treia reușită a fost de fapt un autogol al lui Ivan. Golurile juniorilor B au fost înscrise de la Geanimu și Marghidan din penalti.

Cealaltă jumătate a grupei de juniori A, care ar cam reprezenta echipa a doua a clubului CS Universitatea Craiova, condusă de pe bancă de profesorul Nicolae Zamfir și Marian Bâcu, a reușit să obțină un rezultat de egalitate, scor 3-3, în amicalul disputat la Ișalnița, cu divizionara C ACS Viitorul Municipal Craiova. Gazdele au condus cu 3-0, grație reușitelor lui Țenovici, care a punctat de două ori, și Varia, iar alb-albaștrii au revenit prin golurile lui Ștefăniță Stancu, Burlacu și Papa.

La această întâlnire a luat parte și unul dintre finanțatorii CSU, Mihai Rotaru.

În zilele următoare se va decide soarta unor fotbalişti și se vor face repartizările pentru echipa a doua a clubului, care va evolua, probabil, în Liga a IV-a Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS