24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTamaș zice că-i cuminte

Tamaș zice că-i cuminte

Fundaşul formaţiei Watford, Gabriel Tamaş, a declarat că nu a avut niciodată probleme cu alcoolul şi că este normal când iese în oraş în ziua lui liberă să bea ceva, uitând de numeroasele sale escapade din Capitală, pentru unele ajungând să fie chiar cercetat de poliție din cauza violenței.  „Nu vreau să discut despre viaţa mea privată, dar în ceea ce priveşte alcoolul nu am avut niciodată o problemă. Cred că atunci când ieşi în oraş în ziua liberă este normal să bei ceva. Dacă spune cineva că am o problemă cu alcoolul este un prost“, a declarat fotbalistul român, citat de Watford Observer și Mediafax.
Gabriel Tamaş speră să fie convocat din nou la echipa naţională, pentru care nu a mai jucat din martie 2013, precizând că acest lucru se va întâmpla dacă va avea prestaţii bune la noua sa formaţie, Watford. „Sper să fiu convocat din nou, pentru că nu m-am retras din echipa naţională. Dacă încep să joc şi o fac bine, atunci cred că voi fi chemat din nou sub tricolor“, a spus Tamaş, care a jucat ultima dată în prima reprezentativă pe 22 martie 2013, în meciul cu Ungaria, scor 2-2, din preliminariile Cupei Mondiale.
Gabriel Tamaş a semnat, pe 27 mai, un contract valabil un sezon cu gruparea din a doua ligă engleză Watford, locul 13 în ediţia trecută a campionatului. În returul sezonului 2013-2014, Tamaş a evoluat pentru formaţia Doncaster Rovers, care a retrogradat în a treia ligă. Tamaș a mai îmbrăcat tricourile echipelor West Bromwich Albion, Spartak Moscova, Galatasaray, Auxerre, Celta Vigo, Dinamo şi FC Braşov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS