13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportA venit şi Tănăsie la SCM

A venit şi Tănăsie la SCM

Handbalista Ana Maria Tănăsie (19 ani, extremă) s-a alăturat vineri lotului echipei SCM Craiova. Tănăsie, care a primit câteva zile de învoire după ce a participat cu naţionala de tineret a României la Campionatul Mondial, vine la SCM sub formă de împrumut de la campioana HCM Baia Mare, la fel cum s-a întâmplat și cu alte două handbaliste care au semnat deja cu clubul oltean: Aneta Pârvuţ şi Cyntia Tomescu. Tot vineri, mai multe jucătoare care au contract în  vigoare cu SCM Craiova au mers la sediul clubului pentru a semna un act adiţional.  
La numai o zi de când şi-a reziliat contractul cu SCM Craiova, Mihaela Tivadar a ajuns la o echipă importantă din Liga Naţională. Sportiva de 32 de ani a semnat vineri cu CSM Bucureşti, formaţie care are ca obiectiv câştigarea titlului naţional în sezonul viitor.
„Nereuşind să o transferăm pe Brădeanu, am fost în căutarea unei alte soluții. Mihaela Tivadar a fost singura soluție, în acest moment. A semnat cu noi, sperăm să ieșim campioni cu ea în echipă“, a declarat directorul general al clubului din Capitală, Constantin Căliman, citat de handbalvolei.ro.
Mihaela Tivadar s-a despărţit joi de formaţia din Bănie, deoarece nu a acceptat modificarea contractului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS