10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictor Naicu a scurtat vacanța elevilor săi

Victor Naicu a scurtat vacanța elevilor săi

Cu toate că oficialii divizionarei C ACS Podari au anunțat că reunirea echipei va avea loc pe 21 iulie, planurile au fost date peste cap de meciul care va avea loc miercuri, în Cupa României. Devenit liber de contract după experiența de la FC Balș, antrenorul Victor Naicu a revenit oficial la ACS Podari, iar ieri după-amiază a strigat catalogul, nedorind ca elevii săi să se facă de râs săptămâna viitoare la prima partidă oficială din noul an competițional, așteptând cu nerăbdare să afle numele adversarei.
„Reunirea a avut loc astăzi, pentru că am vrut să văd și eu pe cine ne-am putea baza în viitorul apropiat. Oficial, noi vom demara pregătirile pe 21 iulie, dar ținând cont că vom avea etapă de Cupa României săptămâna viitoare, miercuri mai exact, am zis să ne întâlnim și să facem o mișcare pentru a ne prezenta bine. Nu cunoaștem adversara, dar se pare că vom întâlni pe Minerul Mehedinți, la Severin. Vom vedea ce vor decide sorții la viitoarea ședință a Comitetului Executiv, dar, indiferent de numele oponentei, noi vom trata această competiție cu maximă seriozitate și vom încerca să câștigăm. Vom efectua câte un antrenament pe zi, după-amiaza, iar sâmbătă, de la ora 10.30, vom susține și un amical în compania echipei Dunărea Bistreț, ca să ne conectăm cum trebuie la fotbal. După jocul de miercuri, le voi mai da jucătorilor liber până pe 21 iulie“, a spus Victor Naicu, pentru GdS.

24 de jucători la prima strigare

Victor Naicu a explicat că a întocmit lista de cumpărături pentru conducerea olteană, mulți dintre fotbaliștii doriți regăsindu-se pe teren aseară, și speră ca tratativele să se finalizeze favorabil. „De la echipă a plecat doar Jianu, căruia i-a expirat contractul și nu i s-a reînnoit. Eu vreau să rămână toți jucătorii care au terminat campionatul la Podari și să completăm lotul cu câțiva jucători de valoare, care să ne ajute. Îmi doresc să vină o parte dintre fotbaliștii cu care am lucrat la Balș, și mă refer la Mecea, Preda, Trăistaru, Badea, Cristi Niculescu, Marinaș, un jucător sub 21 de ani, în care eu am mare încredere. Vom mai aduce câțiva jucători valoroși și din Craiova. Eu am întocmit o listă cu jucătorii doriți de mine și sper ca oficialii clubului să demareze rapid discuțiile și să aibă succes“, a spus Victor Naicu, lămurind și situația sa: „M-am înțeles verbal cu conducerea și probabil că voi semna și eu în zilele următoare“.
Tehnicianul craiovean a avut la dispoziție 24 jucători la primele mișcări, fiind vorba despre: Marian Mecea – Cătălin Duicu, Tavi Trăistaru, Cristi Cojocaru, Costinel Răduț, Dorin Preda, Alex Dreșcă, Valentin Dicu, Dan Ciocioană, Frank Orban, Cosmin Bălmău, Cătălin Mohora, Sorin Crângoiu, Eusebiu Preduț, Alex Stoica, Ștefan Târcă (Dunărea Bistreț), Eduard Dina, Mihai Niculescu (FC Balș), Ionuț Badea (FC Balș), Cosmin Marinaș (FC Balș), Cristian Preda (FC Balș), Dănuț Stancu (Dunărea Bistreț), Mădălin Murgan și Andrei Ionescu. „Micul Balaci“ a cerut permisiunea să se antreneze alături de doljeni până își va găsi un angajament.

Cantonament în Serbia

Victor Naicu a mărturisit că le-a solicitat conducătorilor să-i aprobe cooptarea și unui antrenor secund, sperând să-l poată numi pe acesta înainte ca echipa să plece în cantonamentul din Serbia. „Îmi doresc să lucrez cu cineva, să am un antrenor secund, pentru că este nevoie, dacă vrem să lucrăm foarte bine. De unul singur este destul de greu, e dificil să te împarți la 20 de jucători și vreau să fac lucrurile într-un mod profesionist. Sper să se rezolve toate aceste lucruri legate de lot și de secund până când vom pleca în cantonament în Serbia. Ne vom pregăti la Donje Milanovac sau la Kladovo, unde avem condiții foarte bune, și vom pleca în jurul datei de 5 august. Ne vom pregăti acolo timp de zece zile, după care intrăm în linie dreaptă și pregătim prima etapă de campionat“, a spus tehnicianul podărenilor.
Victor Naicu a afirmat că obiectivul echipei sale pentru viitorul campionat este o clasare cât mai bună în Liga a III-a. „Obiectivul pentru noul sezon este o clasare cât mai bună, care să justifice eforturile conducerii și condițiile de pregătire de care beneficiem la Podari. În principiu, vorbim de evitarea retrogradării, pentru că anul acesta vor pica patru echipe și vrem să nu mai avem emoțiile din sezonul trecut, când am tremurat până în ultima etapă“, a încheiat Victor Naicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS