16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSportivă din Craiova, campioană la minibaschet

Sportivă din Craiova, campioană la minibaschet

http://www.youtube.com/watch?v=aNighYZkkwc

Echipa feminină de baschet CSS Alexandria, din care a făcut parte și o sportivă din Craiova, Andreea Elena Ionele, a obținut medalia de aur la Liga Națională de minibaschet, încheiată sâmbătă la Craiova. Formația teleormăneană s-a impus sâmbătă în finala cu Olimpia București, cu scorul de 34-27. „Este o emoție pe care nu am mai simțit-o, nu pot exprima în cuvinte. A fost foarte grea finala“, a spus Andreea Ionele la finalul jocului desfășurat pe terenul de la Colegiului Național „Carol I“. După această competiție, sportiva va reveni la clubul unde este legitimată – CSS Craiova. „Suntem foarte mândri de Andreea. Este sportiva noastră și se va întoarce la Craiova acum, pentru că a jucat la Alexandria sub formă de împrumut“, a punctat Daniela Manea, antrenoare la CSS Craiova.
Clubul craiovean a avut două echipe în acest campionat, care a reunit 36 de formaţii din ţară. CSS 2 Craiova s-a clasat pe locul 24, iar CSS 1 Craiova pe locul 28. „A fost un turneu foarte reușit din punctul nostru de vedere. Fetițele noastre sunt începătoare, dar au progresat mult pe parcursul jocului. Experiența jocului se cunoaște. Avem fete de perspectivă care pot să ajungă jucătoare de baschet pentru echipa de senioare“.
Pe locul trei la Campionatul Național de minibaschet s-a clasat formația LAPI Dej. Festivitatea de premiere a fost oficiată doar de Vasile Popa, antrenor coordonator în cadrul Federației Române de Baschet. Acesta a oferit medalii și diplome de participare, dar și distincții individuale și a menționat că jucătoarele de perspectivă vor merge într-o tabără de pregătire la Brașov. De astăzi, vor concura pe terenurile din Craiova 90 de echipe masculine la minibaschet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS