17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPaul Răducan mizează pe Brazilia

Paul Răducan mizează pe Brazilia

Una dintre cele mai spectaculoase partide de la această ediție a Cupei Mondiale a fost cea de marți seară, dintre Brazilia și Mexic, din grupa A, chiar dacă rezultatul a fost „alb“, 0-0. Cele două echipe nu s-au menajat deloc, printre remarcaţi aflându-se mexicanii Ochoa, Hector Herrera, Guardado și brazilienii Neymar și Paulinho. În celelalte două jocuri care s-au desfășurat marți seară și ieri-dimineață, în grupa H, Belgia a învins Algeria cu 2-1, iar Rusia a remizat în fața Coreei de Sud, scor 1-1.
Managerul Școlii de Fotbal „Gică Popescu“, Paul Răducan (foto), a fost plăcut surprins de prestațiile Braziliei și Mexicului, considerând că ambele formații se pot apropia de semifinalele competiției. „Partida dintre Brazilia și Mexic a avut o calitate ridicată. Toți jucătorii inclusiv fundașii sunt foarte tehnici. Cred că una dintre cele două echipe va ajunge în careul de ași. Probabil Brazilia, pentru că are publicul alături, iar jucătorii sunt foarte valoroși. Va fi greu ca ambele combatante să fie în semifinale, fiind și alte naționale foarte puternice. În celelalte două partide, în grupa H, jucătorii celor patru formații sunt ca valoare sub alte echipe pe care le-am văzut la acest turneu final. Belgia și Rusia probabil vor face pasul în faza următoare, dar cred că se vor opri acolo“, a precizat Paul Răducan, pentru GdS.

Uruguay – Anglia, duelul „răniților“

În grupa C, astăzi, de la ora 19.00 (TVR 1), Columbia întâlnește Coasta de Fildeș, iar mâine dimineață, de la ora 1.00, este meciul dintre Japonia și Grecia. În grupa D, astăzi, de la ora 22.00, Uruguay și Anglia joacă, poate, ultima șansă să se califice în optimile de finală. „Voința și ambiția celor două echipe pot fi determinante. Echipa care va pierde dintre Uruguay și Anglia își va pregăti bagajele să se întoarcă acasă. Va fi o partidă închisă, în care fiecare formație va fi concentrată să nu primească gol. Duelul dintre Columbia și Coasta de Fildeș cred că va fi tranșat de sud-americani. Columbienii au o șansă foarte mare să ajungă în optimi și nu o vor rata. În celălalt joc din grupa C, Japonia nu va avea emoții să obțină victoria. Viteza niponilor își va spune cuvântul și vor marca minimum două goluri“, a punctat Paul Răducan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS