14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU a primit undă verde pentru Liga I

CSU a primit undă verde pentru Liga I

După nenumărate amânări, membrii Comisiei de Disciplină din cadrul FRF au decis ieri seară că echipa CS Universitatea Craiova poate evolua pe prima scenă a țării. „Astăzi, 18.06.2014, în dosarul nr. 14/CD/2014, Comisia a respins excepția insuficientei timbrări invocată de Clubul Sportiv U Craiova și a admis excepția prematurității cererilor formulate de Asociația Club ASA 2013 Târgu Mureș și Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea“, se arată într-un comunicat postat pe frf.ro.
„Este un verdict scontat. Noi am ridicat o excepție referitoare la cererile lui ASA Târgu Mureș și CSM Vâlcea și urmarea a fost respingerea solicitărilor lor, valindându-se astfel dreptul sportiv. Dosarul s-a închis favorabil nouă, deci suntem oficial în Liga I. Nimic nu se mai poate întâmpla pe plan intern. Contestatarii noștri au dreptul să meargă la TAS, dar e greu de crezut că pot schimba ceva“, a explicat directorul executiv al CSU Craiova, Felix Grigore, pentru GdS.
Situaţia CSU era neclară deoarece Statutul FRF prevede la articolul 54, punctul 2 că „pentru a promova într-un eşalon competiţional superior, calitatea de membru afiliat al unui club trebuie să aibă o durată de cel puţin trei ani consecutiv“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS