17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBuleică: Vrem, din nou, în Europa

Buleică: Vrem, din nou, în Europa

Pandurii Târgu Jiu a efectuat, ieri dimineață, vizita medicală, la Policlinica pentru Sportivi din Craiova fiind prezenți 20 de fotbaliști. Lotul i-a cuprins pe următorii: portari: Pedro Mingote, Răzvan Stanca, Michael Gliwa; jucători de câmp: Bogdan Ungurușan, Paraskevas Christou, Ionuț Rada, Marko Momcilovic, Paul Anton, Alexandru Dan, Cornel Predescu, Alin Buleică (foto), Alexandru Ciucur, Viorel Nicoară, Nicandro Breeveld, Erico da Silva, Deivydas Matuleviciuc, Emmanuel Mbella, Răzvan Negrescu, Andrei Șendroiu și Ionuț Constantin. Singurii absenți au fost Fayez Samshin și Doru Bratu, care se află în perioada de recuperare, iar Marian Pleașcă va efectua testele în Capitală.

Optimismul,
la el acasă

Starea de spirit a fost bună în cadrul lotului, iar elevii pregătiți de Petre Grigoraș au trecut cu brio de testele medicale. Chiar dacă pandurii traversează o perioadă mai dificilă, fiind multe incertitudini, jucătorii speră ca în sezonul viitor să revină în primele patru echipe din Liga I.
„Sunt fericit că voi juca încă un an la Pandurii și sper să facem un sezon bun. Era bine dacă ne-am fi calificat din nou în cupele europene, însă am făcut un sezon slab și nu am fi meritat să jucăm acolo. A fost frumos în primul an când am întâlnit formații puternice din Europa și vrem să ajungem din nou în Europa. Chiar dacă pleacă anumiți jucători, vor veni alții și trebuie să facem o echipă bună“, a afirmat mijlocașul craiovean Alin Buleică.
„Ne dorim să facem un sezon bun, mult mai bun decât cel precedent. Vom vedea ce va fi la echipă. Momentan nu se știe lotul complet. Pe postul de portar nu sunt probleme. Suntem toți trei valoroși și mă bucur că va fi concurență mare“, a punctat portarul portughez Pedro Mingote.
Pandurii vor continua pregătirea la Târgu Jiu până pe 23 iunie, când vor pleca într-un cantonament la Cisnădie (Sibiu). Trupa lui Petre Grigoraș a stabilit și primul amical din intersezon, pe 1 iulie urmând să întâlnească, în deplasare, pe Gaz Metan Mediaș. Gorjenii încearcă să fixeze încă două partide de verificare pentru finalul cantonamentului de la Sibiu, una dintre adversarele posibile fiind CSM Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS