8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBistreț și Cârcea, duel cu trofeul pe masă

Bistreț și Cârcea, duel cu trofeul pe masă

Dunărea Bistreț dispută astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, finala Cupei României Dolj, împotriva echipei Viitorul Cârcea. În afara trofeului pus în joc, principalul punct de atracție pentru combatante este arena pe care se joacă meciul, după cum susține președintele celor de la Dunărea Bistreț, Dan Naicu.
„Eu am venit cu ideea să jucăm pe acest stadion și mă bucur că președintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, a făcut demersurile necesare ca partida să fie programată aici. Consider că este o noutate pentru toți și cred că anumiți jucători de la Cârcea nici n-au apucat să pătrundă vreodată pe acest gazon. Va fi un meci greu, deschis oricărui rezultat, și cred că va fi decis de greșelile individuale ale jucătorilor. Sper să nu ajungem la prelungiri și la executarea loviturilor de departajare, pentru că nu avem condiție fizică să rezistăm 120 de minute“, a afirmat Dan Naicu, pentru GdS.
În schimb, președintele grupării Viitorul Cârcea, Cornel Chirea, a fost supărat că va disputa finala pe cel mai important stadion din Craiova. „Inițial, nu am fost de acord cu această propunere, pentru că este un teren cu dimensiuni mari și va fi greu să jucăm pe el. N-am crezut că vom ajunge în această fază a competiției și nici nu avem o pregătire prea bună. Sper să fie un meci frumos și cel mai bun să câștige“, a punctat Cornel Chirea, pentru GdS.
Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din: Viorel Flueran – Răzvan Tudor, Romeo Popa; Sebastian Colțescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS