13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDănuț Pascu, membru de onoare al Pro EFS

Dănuț Pascu, membru de onoare al Pro EFS

Dănuț Pascu, antrenorul celei mai performante echipe de la SCM-U Craiova, cea de volei masculin, și totodată selecționerul României, a avut sâmbătă parte de o surpriză plăcută din partea reprezentanților Asociației Pro EFS Craiova. La finalul partidei dintre România și Grecia, disputată sâmbătă în Sala Polivalentă din Bănie și încheiată cu victoria tricolorilor (scor 3-2), Pascu a primit o diplomă și distincția de membru de onoare al asociației. Aurora Ungureanu Dobre, vicepreședintele Pro EFS, asociație din care fac parte profesori și studenți de la FEFS Craiova, a mărturisit că încearcă de ceva vreme să-l premieze pe Dănuț Pascu, și el profesor la FEFS, dar nu s-a găsit un moment prielnic din cauza programului încărcat al selecționerului: „Ne-am gândit de mult timp că Dănuț Pascu merită distincția de membru de onoare, dar nu am găsit momentul potrivit din cauza programului încărcat al dânsului. L-am premiat pentru performanțele obținute în voleiul masculin, atât ca sportiv cât și ca antrenor. Îl felicităm pentru rezultatele de până acum și îi urăm succes pe viitor“.
La un an de la înființare, Asociația Pro EFS Craiova a oferit titlul de membru de onoare la trei persoane marcante din lumea sportului craiovean: decanul FEFS Marian Dragomir, regretatul Corneliu Andrei Stroe și acum Dănuț Pascu.
Revenind la activitatea echipei masculine de volei a României, angrenată în Liga Europeană, tricolorii vor juca sâmbătă și duminică în deplasare, cu Azerbaidjan, după ce la sfârșitul săptămânii trecute au avut la Craiova „dubla“ cu Grecia, unde au înregistrat un eșec, cu 3-0 și o victorie, cu 3-2.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS