8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPopescu, la Mondialul de baschet 3x3

Popescu, la Mondialul de baschet 3×3

Baschetbaliștii Florina Diaconu, Anca Sipoș, Andra Haas, Cristina Bigică, Angel Santana, Bogdan Popescu, Cătalin Vlaicu și Vasile Ștefan, însoțiți de antrenorul coordonator Svetlana Drăgușin și arbitrul FIBA Fabiana Martinescu, au plecat ieri după-amiază la Moscova, unde va debuta astăzi Campionatul Mondial de baschet 3×3.
La startul celei de-a doua ediții a competiției mondiale și-au confirmat prezența 48 de echipe din 35 de țări din întreaga lume, România fiind distribuită în Grupa B, la masculin, și în Grupa A, la feminin.
La masculin, România va debuta astăzi, când are programate trei partide în compania Qatarului, Argentinei și Venezuelei. Mâine, tricolorii vor juca contra Rusiei și Lituaniei.
În întrecerea similară feminină, România va evolua după următorul program: astăzi: cu Siria și Italia, mâine: cu Belgia, Uruguay și Eleveția.
În baza ierarhiilor mondiale, România a fost cap de serie numărul doi la tragerea la sorți pentru competiția masculină și cap de serie numărul unu pentru cea feminina.
Din fiecare grupă preliminară vor accede în faza superioară primele patru clasate, optimile și sferturile de finală urmând să se desfășoare pe 7 iunie, iar semifinalele și finalele pe 8 iunie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS