12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAu plecat trei jucători de la Pandurii

Au plecat trei jucători de la Pandurii

Fotbaliştii de la Pandurii Târgu Jiu vor reintra în pâine pe 16 iunie, până atunci încercându-se cristalizarea unui lot competitiv pentru sezonul viitor. Antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, a anunţat ieri că trei dintre jucătorii din sezonul trecut şi-au încheiat contractele, însă în schimbul lor vor fi aduşi alţii.
Iulian Mamele (foto în alb-albastru), Călin Cristea şi David Distefano sunt la final de contract şi, probabil, nu vor mai continua la clubul nostru. Vom transfera câţiva jucători, însă depinde şi de conducerea clubului. Niciodată nu am încercat să impun un anumit fotbalist, deciziile se iau împreună. În cele două stagii de pregătire voi lua şi doi, trei juniori să vedem cum se vor descurca. Andrei Şendroiu a dat un gol în ultima etapă, este foarte bine pentru el, dar trebuie să aibă continuitate în evoluţii“, a afirmat Petre Grigoraş, pentru GdS.
După reunire, pandurii vor efectua vizita medicală pe 17 şi 18 iunie la Craiova, iar, pe 23 iunie, se va pleca la Sibiu, în primul stagiu de pregătire al verii. Antrenamentele se vor efectua pe terenurile din Cisnădie. Cantonamentul montan se va încheia pe 4 iulie, iar jucătorii vor avea liber pe 5 şi 6 iulie, apoi se va demara al doilea stagiu din intersezon, în Austria, într-o locaţie ce va fi stabilită. Cantonamentul va conţine o serie de meciuri amicale şi se va încheia pe 19 iulie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS