13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii, victorie de palmares cu FC Olt

Vâlcenii, victorie de palmares cu FC Olt

Derbiul Olteniei din Zăvoi, CSM Vâlcea – FC Olt Slatina, din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii a II-a, seria 2, a fost adjudecat de echipa gazdă cu scorul de 2-1. Trupa lui Erik Lincar a deschis scorul în minutul 24, prin Creţu, acesta reluând imparabil cu o lovitură de cap, de la patru metri, o centrare venită de la Briceag. Oaspeţii au restablit egalitatea prin Victor Dobrescu, acesta marcând cu un lob de la aproximativ 14 metri (’55, 1-1). Cel care a „închis” tabela a fost Deaconescu, care a profitat de marcajul larg al apărătorilor slătineni şi a îndeplinit o simplă formalitate de la şase metri (’59, 2-1).
CSM Vâlcea: A. Popescu – Samson, Pîrvulescu, I. Stoica, Briceag (’46, Cucui) – Deaconescu, Todea, Nicola – Ad. Popa (’61, N’Kongue), Creţu, Codin. Antrenor: Erik Lincar.
FC Olt Slatina: Bugiu – Bogdanovici, Marincău, Cruşoveanu, Giurcă – Vâlcică (’25, Ignea), Cuedan, Huţanu, Bancu (’64, Fl. Ştefan) – M.Căpăţână, Dobrescu.Antrenor: Dan Oprescu.
În etapa viitoare, ultima din Liga a II-a, CSM Vâlcea va evolua pe „Ion Oblemenco” împotriva echipei CS Universitatea C raiova, iar FC Olt Slatina îşi va lua „la revedere” de la proprii fani în compania grupării ASA Târgu Mureş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS