10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş: Am spălat din ruşinea acestui retur

Grigoraş: Am spălat din ruşinea acestui retur

Echipa Pandurii Târgu Jiu a învins, joi seară, pe teren propriu, scor 5-0, formaţia Corona Braşov, în primul meci al etapei a 33-a din Liga I. Golurile au fost marcate de Paul Anton (‘10), Alex Dos Santos (‘18, ‘64), Deivydas Matulevicius (‘62, ‘75).
Pandurii: Stanca – Pleaşcă, Erico, Paraskevas, Nicoară (‘68, Ciucur) – Nistor, Elton (‘56, Distefano), Anton – Shamsin (‘63, Buleică), Matulevicius, Dos Santos. Antrenor: Petre Grigoraş.
Corona: Dănălache – Homei, Forika, Istrofor, Mendizov – Leonte (‘46, Neacşa), Dâlbea, Miranda, Fl. Manea (‘55, Dedu) – Coman, Buş (‘66, H. Popa). Antrenor: Daniel Bona.
Cartonaş galben: Nicoară.
Au arbitrat: Marian Barbu – Florin Păunescu, Marius Badea – Horaţiu Feşnic, Dan Dreve – Daniel Demetrescu.
Observatori: Viorel Sandu, Ioan Zare.
După un parcurs foarte slab în partea a doua a campionatului, gorjenii au reuşit să obţină primul succes pe teren propriu în retur, iar antrenorul Petre Grigoraș a bifat, de asemenea, prima victorie, de la revenirea la echipa din oraşul lui Brâncuşi.

„A fost o creştere
la fiecare meci“

După meci, „Grig“ s-a arătat mulţumit de modul în care au evoluat jucătorii lui, însă deciziile finale în privinţa lotului le va lua la sfârşitul campionatului. „Cred că a fost un meci spectaculos şi mă bucur în primul rând că jucătorii şi-au recăpătat puţin plăcerea de a juca fotbal, dispăruse total, şi lucrul ăsta mă bucură cel mai mult. Am întâlnit o echipă destul de bună, dar fără motivaţie. Era interesul nostru să spălăm marea ruşine, care a fost Pandurii în acest retur, pe teren propriu. Îi felicit pe băieţi că au reuşit să se concentreze. Una e să joci cu Steaua şi alta e când întâlneşti ultima clasată. De când am venit la echipă, s-a văzut o creştere de la meci la meci şi acesta a fost şi ţelul meu, să-i vedem pe toţi la joc. Sunt nouă jucători, care îşi încheie contractele în vară, unii au opţiune de prelungire, alţii nu. M-am gândit în mare parte la o anumită strategie, dar nu e cazul acum, mai este o etapă şi trebuie s-o disputăm“, a afirmat Petre Grigoraş, la Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS